Fotokalender Klantenvoorbeelden

Op zoek naar ťchte inspiratie voor je kalender? Hieronder vind je voorbeelden van onze klanten.

Nu naar de voorbeelden

IdeeŽn & inspiratie voor je Pixum Fotokalender

Je wilt een fotokalender maken en twijfelt over welk formaat je moet kiezen? Of weet je niet welke soort kalender hiervoor het meest geschikt is? Op de volgende bladzijden laten we je een aantal kalenders zien die door onze klanten zijn gemaakt. Laat je inspireren door alles wat er te zien is.

Of het nou gaat om een verjaardagskalender, jaarplanner of bureaukalender; er zijn verschillende mogelijkheden. Bekijk rustig alle voorbeelden en doe zo ideeŽn op voor je eigen ontwerp.

De meest populaire fotokalenders

Inspiratie & tips

Creatief met Pixum Fotokalenders

Op zoek naar ideeŽn of DIY-tips voor je Pixum Fotokalender? Neem eens een kijkje bij de Fotokalender Inspiratie pagina's:

Pixum Fotokalenders: technische tips

Een maken van een kalender kan heel eenvoudig of heel complex. Lees hier de ontwerptips van Pixum:

Jouw traject naar je fotoproduct: Eenvoudig en snel

Online-Editor

Snel en eenvoudig ontwerpen. Of het nu met de PC, tablet of mobiel is, je kunt je Pixum fotoproduct vanaf elk apparaat ontwerpen en bestellen.

Pixum Fotowereld Software

Laat je creativiteit de vrije loop gaan en ontwerp je fotoproduct offline. Met de talrijke achtergronden, cliparts en lay-outs leg je de laatste hand aan je fotoproduct.

Pixum Apps

Ontwerp je Pixum Fotoboek op elk gewenst moment, vanaf elke gewenste plek met de Pixum apps. De gratis Pixum apps zijn er voor iOS, Android en Apple TV.

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de fotokalenders van Pixum