Pixum Fotokalender tips
Pixum Fotokalender tips
 • Tips en tricks voor je fotokalender
 • Van tijdloze tot verjaardagskalenders
 • Ontwerp en bestel direct online
Fotokalenders ontdekken

Gebruik clipart, achtergronden en maskers voor jouw Pixum Fotokalender

Een prachtig ontworpen kalender hoeft niet automatisch een hoop werk te beteken. Je wilt een kalender die je kunt aanpassen aan jouw stemming? Verken jouw creatieve kant en laat je fantasie los op een aangepaste kalender van Pixum.

Met de Pixum Fotowereld Software kan je uit een grote keuze van formaten voor je kalender kiezen, die op jouw toepassing toegesneden is. Of het nu een wand-, bureau- of jaarkalender wordt, Pixum biedt de mogelijkheid om jouw kalender helemaal naar jouw smaak te maken.

Speel met de mogelijkheden van de software

Als je eenmaal een kalender-formaat hebt gekozen, raden wij je aan om een vrij aanpasbaar basisontwerp voor de grootst mogelijke ruimte te kiezen. Op die manier kan je bijna alle aspecten van de fotokalender individueel kiezen, te beginnen met de achtergrondkleur, het lettertype, de arrangementen van tekst en beeldelementen.

Natuurlijk moet je je fotokalender richten op jouw eigen foto's. Maar om jouw kalender iets extra's te geven kan je ook nog kiezen voor grappige clip-art, interessante frames of mooie achtergronden als aanvulling voor elk maandblad.

Makkelijk & snel zelf ontwerpen

Makkelijk & snel zelf ontwerpen

Gebruik de gratis Pixum Fotowereld Software, de Pixum App of de online-editor en maak gebruik van de talrijke designmogelijkheden!

Pixum tip

Jouw unieke Pixum Fotokalender voor 2024
 • Voor een kalender kan je afhankelijk van het seizoen gebruik maken van thematische maandbladen. Speel met de seizoenen, maanden waarin bepaalde feestdagen zijn of we op vakantie gaan. De software biedt een scala aan thematisch geschikte achtergronden, clip-art en kaders voor jouw foto's.
 • Pas de clip-art aan het kleurenschema van jouw afbeeldingen aan. Als je graag grafisch een kleur toe wilt voegen, maar deze komt niet overeen met jouw foto's, kan je dit gemakkelijk veranderen. Klik na het toevoegen met een dubbelklik op de clipart om te veranderen en aan te passen aan elke kleur van jouw keuze.
 • Je kan ook spelen met de grootte en de transparantie van clipart: overlap de beeldelementen en laat iets volledig nieuws ontstaan. De omvang kan worden vergroot of verkleind worden. Transparantie kan je ook met een klik met de rechtermuisknop op de clip-art aanpassen.

Gratis sjabloon - Familiekalender voor het nieuwe jaar

Ontwerp met dit gratis sjabloon jouw eigen familiekalender - download 'm nu en bewerk je kalender met je eigen foto's in de Pixum Fotowereld Software.

Gratis sjabloon voor de jaarkalender

Met dit sjabloon ontwerp je in een handomdraai een mooie jaarkalender voor jou en je familie! Download 'm nu gratis en bewerk je kalender in de Pixum Fotowereld Software.

Als jouw beeldelementen te dicht bij de rand geplaatst worden, waarschuwt de software voor zogenaamde 'flitsen', dat wil zeggen randen die bijeen dergelijke plaatsing zich kunnen voordoen bij het drukken.

Fotoproducten voor gezelligheid

Foto's online bestellen
Foto's online bestellen

Ontdek fotoafdrukken in verschillende formaten en bestel ze direct online. We ontwikkelen foto's altijd in de beste kwaliteit en dat kan in veel varianten.

Foto op canvas zelf ontwerpen
Foto op canvas zelf ontwerpen

Ontwerp jouw eigen foto op canvas bij Pixum! Waarom? Bij Pixum krijg je de beste afdruk op topkwaliteit linnen, dat handgespannen wordt op een FSC-gecertificeerd houten spieraam.

Fotocollage maken
Fotocollage maken

Fotocollage met een verzemeling van foto's ontwerpen - ontdek nu de mogelijkheden van onze wanddecoratie en ontwerp canvas & co. met een collectie van je favoriete foto's.

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de fotokalenders van Pixum
Pixum Bestelwijzen

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online Editor

  • Snel en gemakkelijk:

   Ontwerp je Pixum producten snel en direct via onze website.

  • Perfect voor:

   Gemakkelijk cadeautjes ontwerpen met weinig foto's.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Pixum Fotowereld Software

  • Talrijke mogelijkheden:

   Profiteer van de vele ontwerpmogelijkheden bij het ontwerpen van jouw fotoproducten.

  • Perfect voor:

   Wanneer je meer opties wilt en veel foto's wilt gebruiken.

  nu ook voor
  OS X en Linux

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotoboek App

  • Comfortabel ontwerpen:

   Ontwerp jouw Pixum Fotoproducten direct vanuit je luie stoel, met tablet of smartphone.

  • Perfect voor:

   Onderweg fotoproducten ontwerpen met foto's van je smartphone of tablet.

  nu ook voor
  Android