Pixum Fotokalenders

Ontdek al onze fotokalenders en probeer onze tips en trucs meteen uit in de Online Editor of met de Pixum Fotowereld software.

Fotokalenders ontdekken

Gebruik clipart, achtergronden en maskers voor jouw Pixum Fotokalender

Een prachtig ontworpen kalender hoeft niet automatisch een hoop werk te beteken. Je wilt een kalender die je kunt aanpassen aan jouw stemming? Verken jouw creatieve kant en laat je fantasie los op een aangepaste kalender van Pixum.

Met de Pixum Fotowereld Software kan je uit een grote keuze van formaten voor je kalender kiezen, die op jouw toepassing toegesneden is. Of het nu een wand-, bureau- of jaarkalender wordt, Pixum biedt de mogelijkheid om jouw kalender helemaal naar jouw smaak te maken.

Tips & Service

Pixum Fotokalenders: technische tips

Een maken van een kalender kan heel eenvoudig of heel complex. Lees hier de ontwerptips van Pixum:

Vraag de experts

Voor vragen over onze producten staat onze klantenservice voor je klaar.

Pixum - altijd de mooiste foto's

Speel met de mogelijkheden van de software

Als je eenmaal een kalender-formaat hebt gekozen, raden wij je aan om een vrij aanpasbaar basisontwerp voor de grootst mogelijke ruimte te kiezen. Op die manier kan je bijna alle aspecten van de fotokalender individueel kiezen, te beginnen met de achtergrondkleur, het lettertype, de arrangementen van tekst en beeldelementen.

Natuurlijk moet je je fotokalender richten op jouw eigen foto's. Maar om jouw kalender iets extra's te geven kan je ook nog kiezen voor grappige clip-art, interessante frames of mooie achtergronden als aanvulling voor elk maandblad.

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de fotokalenders van Pixum
Op creatieve wijze je herinneringen vasthouden

Pixum tip

Jouw unieke Pixum Fotokalender voor 2021
 • Voor een kalender kan je afhankelijk van het seizoen gebruik maken van thematische maandbladen. Speel met de seizoenen, maanden waarin bepaalde feestdagen zijn of we op vakantie gaan. De software biedt een scala aan thematisch geschikte achtergronden, clip-art en kaders voor jouw foto's.
 • Pas de clip-art aan het kleurenschema van jouw afbeeldingen aan. Als je graag grafisch een kleur toe wilt voegen, maar deze komt niet overeen met jouw foto's, kan je dit gemakkelijk veranderen. Klik na het toevoegen met een dubbelklik op de clipart om te veranderen en aan te passen aan elke kleur van jouw keuze.
 • Je kan ook spelen met de grootte en de transparantie van clipart: overlap de beeldelementen en laat iets volledig nieuws ontstaan. De omvang kan worden vergroot of verkleind worden. Transparantie kan je ook met een klik met de rechtermuisknop op de clip-art aanpassen.

Als jouw beeldelementen te dicht bij de rand geplaatst worden, waarschuwt de software voor zogenaamde 'flitsen', dat wil zeggen randen die bijeen dergelijke plaatsing zich kunnen voordoen bij het drukken.

Pixum Bestelwijzen

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online-Designer

  • Snel en gemakkelijk:

   Ontwerp je Pixum producten snel en direct via onze website.

  • Perfect voor:

   Gemakkelijk cadeautjes ontwerpen met weinig foto's.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotowereld Software

  • Talrijke mogelijkheden:

   Profiteer van de vele ontwerpmogelijkheden bij het ontwerpen van jouw fotoproducten.

  • Perfect voor:

   Wanneer je meer opties wilt en veel foto's wilt gebruiken.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotoboek App

  • Comfortabel ontwerpen:

   Ontwerp jouw Pixum Fotoproducten direct vanuit je luie stoel, met tablet of smartphone.

  • Perfect voor:

   Onderweg fotoproducten ontwerpen met foto's van je smartphone of tablet.

  nu ook voor
  Android