Foto op canvas met baklijst als huwelijkscadeau

Foto op canvas met baklijst als huwelijkscadeau

Een hoogwaardige foto op canvas in een professionele baklijst: de ideale manier om er op de cadeautafel echt uit te spatten!

Foto op canvas nu ontwerpen
Laat je creativiteit de vrije loop
Laat je creativiteit de vrije loop

Met zelfontworpen Pixum Wanddecoratie maak je van jouw muur een echte galerie!

Naar de wanddecoratie

Geef een ingelijste canvas als huwelijkscadeau

Met het sluiten van een huwelijk begint er voor de pasgetrouwden een nieuwe leven. Een leven samen. En of ze nou al een tijdje samenwonen of dat ze hun huwelijk beginnen in een gezamenlijk nieuw huis, het is hoe dan ook erg leuk om het bruidspaar een cadeau te geven dat passend is bij hun nieuwe start! Onze cadeautip: een hoogwaardige foto op canvas met professionele baklijst.

Een super mooi huwelijkscadeau, naar eigen ontwerp

Een decoratief cadeau voor in (het nieuwe) huis is een super leuk cadeau idee! Denk aan een mooie afdruk van een favoriete foto van het bruidspaar. Pixum heeft daarvoor een ruim aanbod aan ideeŽn en mogelijkheden: van een foto achter acrylglas tot aan een fotokalender. Een van die mogelijkheden is ook om een foto af te laten drukken op canvas. De foto wordt op prachtig linnen gedrukt en met de hand over een houten lijst gespannen. Een super leuk cadeau voor een bruiloft, al zeggen we het zelf!

De ideale lijst voor je canvas

Tenslotte kun je het cadeau compleet maken door het canvas te laten inlijsten! Tijdens het ontwerpen van het canvas kun je er voor kiezen om het te laten inlijsten. Het canvas wordt dan in een baklijst geplaatst. Een baklijst is een houten lijst waar het canvas in komt te liggen. Tussen het canvas en de lijst zit een ruimte van zo?n 0,5 centimeter zodat alle kanten van het canvas goed zichtbaar blijven. Pixum biedt zeven verschillende baklijsten aan waaruit je kunt kiezen!

Met de Pixum Fotowereld Software of online via de Pixum website kun je heel gemakkelijk een canvas ontwerpen en een baklijst kiezen.

Ontwerptips voor je foto op canvas

 • Denk bij het ontwerpen aan het bruidspaar: van welke kleuren en van wat voor prints en motieven houden ze? In de fotowereld software kun je verschillende opties uitproberen en bekijken voordat je een definitieve beslissing maakt.
 • Een lijst zorgt voor een visuele scheiding tussen de afbeelding en de achtergrond. Houd daar bij het ontwerpen rekening mee. Kies je voor een opvallende lijst die de aandacht trekt of moet de lijst juist niet opvallen? Past de lijst bij de afbeelding op het canvas of staat het met elkaar in contrast?

Wij raden je aan om voor je ontwerp het formaat 50x50 cm te kiezen, want dan komt je ontwerp het meest tot zijn recht!

Laat je inspireren

Pixum Wanddecoratie tips

Laat je inspireren en maak van jouw Pixum Wanddecoratie het stralende middelpunt in je woning!

Creatieve Pixum Wanddecoratie ideetjes

Op zoek naar wanddecoratie-inspiratie voor thuis? Van comic aan de muur tot klassieke salon-style, wij hebben een hele hoop creatieve ideetjes voor Pixum Wanddecoratie verzameld.

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Wat zeggen onze klanten over onze Pixum Wanddecoratie
Pixum Fotoboek ontwerpen - thuis of onderweg

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online

  • Snel ontworpen:

   Direct online ontwerpen.

  • Gemakkelijke keuze:

   Flexibele opties.

  • Zonder software:

   Je hoeft niets te downloaden.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Fotowereld Software

  • Grenzeloze ontwerpopties:

   Alle Pixum Fotoboek.

  • Nieuwste functies:

   Heel veel opties, zoals cliparts.

  • Voor de meeste power:

   Gemakkelijk offline met heel veel opties.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum App

  • Comfortabele bediening:

   Direct je smartphone-foto's gebruiken.

  • Veel keuze:

   De populairste fotoboekformaten.

  • Flexibel:

   Altijd en overal met je smartphone of tablet.