Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu
Fotocollage als wanddecoratie

Blaas je mooiste momenten samen als fotocollage nieuw leven in!

Pixum Wanddecoratie bekijken

Fotocollage: verzameling van je leukste foto's als wanddecoratie

Je hebt zin om al je leukste foto's in een keer aan de muur te hangen? Je bent op zoek naar een snelle en eenvoudige manier om meer foto's in een keer op een poster, foto canvas of ander wanddecoratie materiaal af te drukken? Kies dan voor een fotocollage van Pixum. Je kunt heel gemakkelijk een aantal foto's selecteren en samenvoegen tot een collage. Dat gaat stukken sneller dan handmatig knutselen met schaar, plaksel en papier. De collage-functie van onze online designer maakt geheel automatisch een passende samenstelling van alle foto's die je geselecteerd hebt.

Fotocollage op canvas 40◊60 cm

Maak in een handomdraai een collage op canvas. Upload twee of meer foto's, klik op "Kies een lay-out" en dan rechtsonder op "collage maken".

Tips & Service

Pixum Wanddecoratie tips

Laat je inspireren en maak van jouw Pixum Wanddecoratie het stralende middelpunt in je woning!

Vraag de experts

Voor vragen over onze producten staat onze klantenservice voor je klaar.

Laat je inspireren

Fotocollage maken: in een handomdraai met de online designer van Pixum

Met de Pixum Online-Designer heb je twee mogelijkheden om een fotocollage te maken:

 • Vaste lay-outs: onder het werkvlak vind je een knopje "kies en lay-out". Klik hierop om een ontwerp voor je fotocollage te kiezen. In het venster wat nu opent zie je een aantal vaste lay-outs, die beschikbaar zijn voor jouw product.
 • Dynamische lay-outs: laat de online-designer een ontwerp speciaal voor jouw geselecteerde foto's maken. Kies eerst in de column links of je foto's uit je inbox of een van je Pixum online albums wilt gebruiken. Worden alle foto's links weergeven, klik op "kies een lay-out". Rechts onder in het venster verschijnt het knopje "collage maken", zodra er meerdere foto's in je inbox of online album staan. Klik op dit knopje en selecteer 2 tot 15 foto's. Pixum maakt nu automatisch een collage aan, die zich aan het aantal en het formaat van de foto's aanpast. De Online-Designer pakt daarbij zelfs automatisch de hoofdfocus van de foto's. Naderhand kun je de collage nog handmatig aanpassen, mocht je dit nodig vinden.

De Pixum Wanddeco Simulator App

Wil je weten hoe jouw wanddecoratie er uit zal zien aan je muur? Met de Wanddeco Simulator App kun je jouw afdruk van alle kanten aan jouw muur bekijken!

Maak een collage met de Pixum Fotowereld Software

 • Ook met onze software kan je in een handomdraai een collage aanmaken. De software biedt vooral een reuze selectie aan vaste lay-outs voor fotocollages met weinig of veel foto's. Klik hiervoor in de linker column op "Indelingen". Bovenaan de linker kant kun je nu het aantal foto's kiezen en dan een vast lay-out naar keuze op je product slepen. De vaste lay-outs kunnen handmatig aangepast worden.
 • Wil je toch liever een dynamisch lay-out in de software gebruiken, markeer je in de linker column alle foto's die je wilt verwerken. Klik dan met je rechter muisknop op een geselecteerde foto en kies helemaal onderaan het keuze menu "Geselecteerde foto's als collage". Dit werkt trouwens voor alle producten in de software, dus ook voor Pixum Fotoboeken.

Tevens heb je in de Pixum Fotowereld software nog een heleboel extra ontwerpopties. Je kunt bijvoorbeeld uit vele achtergronden kiezen, je collage met leuke cliparts opvrolijken, sjablonen en kaders gebruiken en de foto's bewerken.

Pixum Fotowereld software

Download onze software om een product met fotocollage te maken. Gebruik leuke achtergronden, vaste lay-outs ("indelingen"), en kleuren. Je kunt een project lokaal opslaan, op een later moment verder werken en afsluiten.

Pixum Bestelwijzen

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online-Designer

  • Snel en gemakkelijk:

   Ontwerp je Pixum producten snel en direct via onze website.

  • Perfect voor:

   Gemakkelijk cadeautjes ontwerpen met weinig foto's.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotowereld Software

  • Talrijke mogelijkheden:

   Profiteer van de vele ontwerpmogelijkheden bij het ontwerpen van jouw fotoproducten.

  • Perfect voor:

   Wanneer je meer opties wilt en veel foto's wilt gebruiken.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotoboek App

  • Comfortabel ontwerpen:

   Ontwerp jouw Pixum Fotoproducten direct vanuit je luie stoel, met tablet of smartphone.

  • Perfect voor:

   Onderweg fotoproducten ontwerpen met foto's van je smartphone of tablet.

  nu ook voor
  Android