Pixum Fotokalenders
Pixum Fotokalenders

Ontdek al onze fotokalenders en probeer onze tips en trucs meteen uit in de Online Editor of met de Pixum Fotowereld software.

Fotokalenders ontdekken

Probeer eens de functies voor fotobewerking van kalenders in de Pixum Fotowereld software

Een Pixum fotokalender is een mooie kader voor je foto's. Als je denkt dat jouw foto nog mooier uitkomt als hem bewerkt voordat je hem gaat gebruiken op een fotoproduct, dan zijn de vele fotobewerkingsfuncties in onze Pixum Fotowereld Software precies wat je zoekt.

Tips & Service

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de fotokalenders van Pixum
Zo kan je jouw foto's voor een kalender vooraf bewerken

Om het jou als klant van een fotokalender zo eenvoudig mogelijk te maken, bieden we binnen de Pixum Fotowereld software een programma aan dat je kunt gebruiken voor het bewerken van jouw foto's.

Het voordeel is dat je geen tijd meer kwijt bent aan het omslachtig omschakelen tussen verschillende programma's. In plaats daarvan heb je de mogelijkheid om met de software voor beeldverwerking de lay-out en het ontwerp van alles in Pixum Fotowereld software zelf te doen. Daarmee is het veel gemakkelijker om te combineren, iets te verwijderen of juist iets nieuws te proberen. Net zo lang jij het perfecte resultaat hebt bereikt. Binnen de software kan je na het bewerken aansluitend de foto's bestellen als wandversiering, poster of andere fotoproducten.

Gebruik de beeldbewerkingsfuncties van de Pixum Fotowereld software

Je kan je foto's bewerken zodra je ze hebt toegevoegd aan je geselecteerde kalender. Dubbelklik op een foto om te bewerken. Deze opent een nieuw venster, genaamd de fototentoonstelling. Aan de linkerzijde vind je nu een hele reeks van functies voor beeldverwerking. Zowel kleine aanpassingen en correcties zoals een sterker contrast, maar ook kleureffecten, zoals sepia, kunnen gemakkelijk worden toegepast. Ook is het mogelijk jouw foto te laten uitzien als een olieverfschilderij door gebruik te maken van een gestileerd effect, of om met interessante vervormingen geheel nieuwe indrukken te creŽren.

Pixum tip

 • Om het hele scala aan mogelijkheden een keer te zien, is het raadzaam om met een foto een keer zoveel mogelijk te proberen. Elke actie kan met de back-knop snel en gemakkelijk ongedaan gemaakt worden.
 • Combineer de individuele effecten. Zo selecteer je eerst bijvoorbeeld het effect houtskooltekening, bevestig met OK, en gebruik dan de sepia filter. Je zult versteld staan wat je allemaal kunt doen met je foto's. Ben je ontevreden over het resultaat van het bewerken, dan kan je met ťťn klik de standaardwaarden van jouw foto's opnieuw kiezen.
 • Gebruik de 12 pagina's uit jouw kalender en speel met de mogelijkheden van het bewerken van foto's.
Uiteraard is de werking van de foto's het beste, wanneer ze zo groot mogelijk zijn en de juiste focus hebben. Kies voor sterk bewerkte foto's een subtiele achtergrond. Dan komen jouw foto's volledig tot hun recht.

Pixum Fotoboek ontwerpen - thuis of onderweg

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online

  • Snel ontworpen:

   Direct online ontwerpen.

  • Gemakkelijke keuze:

   Flexibele opties.

  • Zonder software:

   Je hoeft niets te downloaden.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Fotowereld Software

  • Grenzeloze ontwerpopties:

   Alle Pixum Fotoboek.

  • Nieuwste functies:

   Heel veel opties, zoals cliparts.

  • Voor de meeste power:

   Gemakkelijk offline met heel veel opties.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum App

  • Comfortabele bediening:

   Direct je smartphone-foto's gebruiken.

  • Veel keuze:

   De populairste fotoboekformaten.

  • Flexibel:

   Altijd en overal met je smartphone of tablet.