Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Pixum Fotokalenders

Ontdek al onze fotokalenders en probeer onze tips en trucs meteen uit in de Online Editor of met de Pixum Fotowereld software.

Fotokalenders ontdekken

Handig voor het hele gezin: een familiekalender van Pixum

Zelfs in tijden van iCloud en smartphone agenda's is de traditionele wandkalender onmisbaar onderdeel van de keukefn. Nergens anders is het overzicht van afspraken en verjaardagen eindelijk zo eenvoudig en helder als in "analoge" keukenkalender - en bovendien biedt het de mogelijkheid om door het dagelijkse gebruik van de foto's ook de beste familie ervaringen van het afgelopen jaar te onthouden.

Kalendersoorten in alle maten

Kalender snel online, met je tablet of smartphone of met de Pixum Fotowereld software ontwerpen

Je individuele Pixum familiekalender kun je op drie manieren configureren en aanpassen: via de online-editor rechtstreeks op deze pagina, met de Pixum Fotowereld Software voor Windows en Mac, of op de tablet of smartphone met de Pixum Fotoboek App voor ios en android. Je kunt kiezen uit verschillende varianten (bureau, muur, kalender) en materiaalsoorten en je kalender laten verwerken op basis van jouw individuele wensen - en geniet van een maximale kwaliteit voor lage prijzen: talrijke positieve testen in onafhankelijke instituten en al 60.000 tevreden klanten spreken voor zich.

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de fotokalenders van Pixum
Realiseer creatieve ideeŽn in jouw Pixum familiekalender

Voor het ontwerp van jouw familiekalender zijn er vele creatieve manieren. Laat je inspireren door bijvoorbeeld de diverse voorbeelden van klanten op Pixum.nl / Pixum.nl of baseer je ontwerp op ťťn van de ontwerpsjablonen in de Pixum Fotowereld Software

Ook in de fotoselectie heb je onbeperkte mogelijkheden: gebruik zo veel gedeelde ervaringen in je gezin. Verjaardagsfeestjes, groepsuitjes, vakantie, familieportretten. Maar niet alleen foto's zijn een goede keuze; schilderijen die je kinderen hebben geschilderd, kunnen worden gescand en geplaatst op de kalender. Of gebruik je favoriete landschapsfoto's van vorig jaar - jouw creativiteit kent geen grenzen.

Om de kalender voor alle familieleden bruikbaar te maken, is een kalender met meerdere kolommen aanbevolen - een familieplanner. Hier kan je vrij aanpassen hoeveel familieleden de agenda gebruiken en dus hoe de ruimte verdeeld kan worden.

Pixum Fotoboek ontwerpen - thuis of onderweg

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online

  • Snel ontworpen:

   Direct online ontwerpen.

  • Gemakkelijke keuze:

   Flexibele opties.

  • Zonder software:

   Je hoeft niets te downloaden.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Fotowereld Software

  • Grenzeloze ontwerpopties:

   Alle Pixum Fotoboek.

  • Nieuwste functies:

   Heel veel opties, zoals cliparts.

  • Voor de meeste power:

   Gemakkelijk offline met heel veel opties.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum App

  • Comfortabele bediening:

   Direct je smartphone-foto's gebruiken.

  • Veel keuze:

   De populairste fotoboekformaten.

  • Flexibel:

   Altijd en overal met je smartphone of tablet.

  nu ook voor
  Android