FERRERO bonbons
Melkchocolade 31% (suiker, cacaomassa, cacaoboter, melkpoeder, boterconcentraat, emulgatoren: lecithine (SOYA, vanilline)), hazelnoten (26,5%), pure chocolade 15% (suiker, cacaomassa, cacaoboter, boterconcentraat, emulgatoren: lecithine (SOYA, vanilline)), palmolie, suiker, eiwit-verrijkte wei, ontvette cacao, vanilline
Kan sporen van GLUTEN en amandelen bevatten.
FERRERO ROCHER
MELKchocolade 30% (suiker, cacaoboter, cacaomassa, mageremelkpoeder, boterconcentraat, emulgatoren: lecithine (soja, vanilline)), hazelnoten 28,5%, suiker, palmolie, FRUITmeel, weipoeder, magere cacao, emulgatoren: lecithine (soja), rijsmiddel: natriumwaterstofcarbonaat, zout, vanilline
RAFFAELLO
Geraspte kokosnoot (25,5%), plantaardige vetten (palm, karité), suiker, AMANDEL (8%), magere melkpoeder, weipoeder, FRUIT meel, zetmeel, emulgatoren: lecithine (Soja), aroma's, rijsmiddel: natriumwaterstofcarbonaat, vanille-extract, vanilline, zout.