Pixum logo
015 57 00 73Klantenservice
Inloggen
België - BE

40x40 cm

  Foto kussensloop met design vrijstaand
  Deze afbeelding is een voorbeeld.

  Kussensloop met foto bedrukken

  Maat: 40x40 cm

  Productbeschrijving

  Knuffelzacht en in de beste premium kwaliteit: ontwerp een kussensloop met je eigen foto als het perfecte accessoire en unieke fotocadeau voor je familie en vrienden.

  Wij bedrukken je kussensloop in uitstekende kwaliteit. Kies tussen verschillende maten en ontwerpen. Zowel de voor- als de achterkant van de kussensloop kunnen bedrukt worden.

  Beschikbare formaten: 30x30 cm en 40x40 cm
  Materiaal: 100% polyester, met ritssluiting
  Printkwaliteit: sublimatiedruk van hoge kwaliteit op voor- en achterzijde
  Designs: kunnen met of zonder design worden ontworpen
  Wasbaar op 30 graden, handwas aanbevolen, binnenstebuiten strijken

  Tip: wees creatief met je foto's en gebruik één van de vele ontwerpmogelijkheden. Voeg een leuke tekst aan de hoes toe en maak er een extra speciaal cadeau van.

  De bedrukte kussensloop (met rits, zonder vulling) is gemaakt van 100% hoogwaardig polyester en voelt altijd aangenaam en zacht aan. Je foto wordt afgedrukt op beide zijden van de hoes, zodat je genoeg ruimte heeft voor je mooiste herinneringen. Natuurlijk kan de kussensloop met foto in de wasmachine worden gewassen op 30° Celsius - wij raden echter aan hem met de hand te wassen en binnenstebuiten te strijken om de blijvende glans van je foto te garanderen.

  Gebruik onze designs om de personaliseerbare kussensloop de juiste accenten te geven voor Kerstmis, Moederdag, enz. Je kunt ook je eigen teksten en spreuken toevoegen.