Pixum logo
015 57 00 73Klantenservice
Inloggen
België - BE

Gepersonaliseerde speelkaarten met foto 32 kaarten

  Foto Speelkaarten 32 stuks neutraal als vrijstaand beeld
  Deze afbeelding is een voorbeeld.

  Gepersonaliseerde speelkaarten met foto

  Hoeveelheid: 32 kaarten

  Productbeschrijving

  Houd je van een potje kaarten of ken je een echte kaartfan? Verras hem of haar met zelfontworpen speelkaarten! Onze gepersonaliseerde speelkaarten met foto's zijn een echte hit - je kunt ze op vele verschillende manieren ontwerpen en online bestellen. Bekijk ook onze personaliseerbare pokerkaarten.

  Grootte: kaartspel met 32 kaarten
  Kaartformaat: 6 x 9 cm
  Bedrukbare oppervlakte: 5 x 8 cm
  Verpakking: beschermend, transparant doosje om de kaarten in op te bergen


  Ontwerp de kaarten eenvoudig online of met onze Fotowereld Software - in de software kan je kiezen tussen de Easy- en de Vario-versie. Wat is het verschil? Bij de Easy versie kies je één ontwerp voor de rugzijde van alle kaartjes; bij het Vario spel kun je alle kaartjes afzonderlijk ontwerpen. Je kunt ook kiezen uit verschillende ontwerpen en tekst toevoegen op de achterkant.

  Om je gepersonaliseerde kaartspel te beschermen, wordt het geleverd in een praktisch en transparant opbergdoosje. Zo zijn je 32 zelf ontworpen speelkaarten altijd veilig verpakt, ook op reis.

  Ontwerp je eigen kaarten voor verschillende spelletjes en gelegenheden:

  • Je mooiste familiefoto's op de achterkant van het kaartspel bij een potje pesten.

  • Een vrijgezellenweekend aan het plannen? Ontwerp persoonlijke kaarten met foto's van de gezichten van iedereen die komt.

  • Met het bedrijfslogo op de achterkant worden de speelkaarten het perfecte relatiegeschenk voor zakenpartners en klanten.