Pixum Adventskalenders met chocolade
  • Adventskalenders met kinderģ- producten
  • Adventskalenders met Ferrero bonbons
  • Adventskalender met o.a. 11 kinderģ Surprises

De Pixum adventskalenders zijn dit jaar uitverkocht. Wij raden onze populaire fotokalenders aan - zodat je de tijd tot het volgende adventsseizoen elke maand met jouw favoriete herinneringen kunt verleuken!

Pixum foto-adventskalender met chocolade

De adventsperiode is een tijd van verwachting. Veel mensen leven vol spanning naar kerstmis toe. Een adventskalender, gevuld met chocolade, zorgt er voor dat die periode vol spanning en verwachting extra bijzonder wordt.

Bij Pixum kun je je eigen chocolade adventskalender bestellen! Er zijn drie varianten waaruit je kunt kiezen en natuurlijk ontwerp je de adventskalender met je eigen foto's!

Vol verwachting klopt ons hart...

De Pixum foto-adventskalenders zijn van de herfst weer in veel varianten verkrijgbaar. Neem tot die tijd anders een kijkje bij onze fotokalenders! De leukste manier om maand na maand mooie momenten te herbeleven.

Adventskalenders ontwerpen is echt makkelijk

De periode voor kerst wordt extra leuk met een adventskalender waar je iedere dag een lekker stukje chocolade uit mag snoepen. Adventskalenders in alle soorten en maten en met allerlei verschillende afbeeldingen zijn bijna overal te koop. Maar hoe leuk die adventskalenders ook mogen zijn, ze zijn niet echt heel persoonlijk of origineel. Ontwerp daarom nu je eigen originele en heel persoonlijke Pixum adventskalender met daarin 24 heerlijke stukjes chocolade.

Het ontwerpen is heel gemakkelijk en kan gewoon via de editor op de Pixum website of via de Pixum Fotowereld Software.

De adventskalenders zijn er in allerlei formaten waarop jouw mooiste foto helemaal tot zijn recht komt!

Chocolade Adventskalenders in ťťn overzicht

  • Adventskalender met kinderģ producten (ca. 30 ◊ 20 cm)
  • XXL adventskalender met kinderģ producten (ca. 48 ◊ 36 cm)
  • Adventskalender met chocolaatjes (ca. 23 ◊ 17 cm)
  • Adventskalender met Ferrero bonbons (ca. 30 ◊ 20 cm)
  • XXL adventskalender met Ferrero bonbons (ca. 48 ◊ 36 cm)

Je ontwerpt de adventskalender naar eigen wens en smaak. Dat geldt voor zowel de foto aan de buitenkant van de adventskalender, maar ook voor welk type chocolade er achter de deurtjes verstopt zit. Kies jij voor heerlijke kinderģ chocolade, de geweldige Ferrero bonbons of toch voor de 24 lekkere chocolade balletjes?

Het ontwerp van de buitenkant bepaal je ook helemaal zelf. Je kunt kiezen voor een winters- of kerst thema met een foto van een prachtig besneeuwd landschap of een mooi versierde kerstboom. Maar je kunt de adventskalender ook heel persoonlijk maken met familiefoto's, foto's van je kind of van je huisdier bijvoorbeeld.

Kies het zelf: Chocolade of fotootjes?

De adventskalenders zijn heel gemakkelijk te ontwerpen en bestellen en daardoor is het een kleine moeite om verschillende ontwerpen of varianten te maken. Je kunt kiezen voor verschillende lay-outs en als je moeite hebt met het kiezen van dť leukste foto dan kun je ook een collage maken. Verras je familie en vrienden ieder met hun eigen persoonlijke adventskalender.

Geen chocolade, maar wel iets anders heel bijzonders? Geef dan een foto-adventskalender cadeau! Achter de deurtjes van deze adventskalender vind je 24 dagen lang je mooiste foto's! Persoonlijker kan bijna niet.

Passende fotocadeaus, tips en ideeŽn vinden

Pixum Cadeauvinder

Cadeaus voor haar maken

Cadeaus voor hem maken

Cadeaus voor Valentijnsdag maken

Huwelijkscadeaus

Cadeaus voor vriendinnen & vrienden

Verjaardagscadeaus

Cadeaus voor de eerste communie

Moederdagcadeaus maken

Luxe cadeaus

Reizen & Vakantie

Kerstcadeaus maken

Paascadeaus maken