Bestellen & leveren: Hoe kan ik mijn bestellingen bij Pixum betalen?

Pixum bied je de volgende mogelijkheden om een bestelling te betalen:

Nederland

Bestellingen via de website: Pixum Fotoboek software:
Creditcard Creditcard
iDEAL
iDEAL
Achteraf betalen (SEPA) Overschrijving
PayPal

 

België

Bestellingen via de website: Pixum Fotoboek software:
Creditcard Creditcard
Achteraf betalen (SEPA) overschrijving
Paypal

 

 Informatie over de verschillende betaalmogelijkheden

Creditcard: Bij betaling met een creditcard wordt het bedrag direct na de bestelling bij jouw creditcard maatschappij gereserveerd. Pas zodra de bestelling verzonden is wordt het bedrag daadwerkelijk afgeschreven.
PayPal Paypal is wereldwijd een van de populairste en veiligste manieren om online te betalen en een alternatief voor iDEAL. Je hoeft geen saldo aan te houden en kunt betalen met Creditcard of een gewone bankrekening. Je betaalt via je eigen e-mailadres en wachtwoord. Voor Creditcard-betalingen heb je geen account nodig bij PayPal. Als je een paypal account hebt is het mogelijk om hieraan een gewone bankrekening te koppelen. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.
Achteraf betalen Zodra je bestelling is verstuurd ontvang je per e-mail een factuur met alle nodige betaalgegevens (totaalbedrag, IBAN en betaalkenmerk). Het totaalbedrag moet binnen zeven werkdagen overgemaakt worden naar onze bankrekening. SEPA-overschrijvingen zijn gratis binnen Europa en sinds dit jaar internationale standaard.
iDEAL Beschikbaar in de nederlandse fotoboek-software en binnenkort ook in onze webshop. iDEAL is de meest populaire online betaalservice in Nederland. Hiermee kunt je veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, er is geen extra aanmelding nodig. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL. iDEAL, www.ideal.nl


Veilige data transfer:

Pixum transfereert al je persoonlijke gegevens via de beveiligde SSL-encryptie-technologie (Secure Socket Layer).

Dit betekent dat wanneer je de bestelprocedure start er een beveiligde verbinding opgebouwd wordt, zodat jouw persoonlijke gegevens tijdens de transfer van de computer naar Pixum niet van derden bekeken kunnen worden.

Hoe passend is dit artikel als antwoord op jouw vraag?

Star_not_active Star_not_active Star_not_active Star_not_active Star_not_active
Om dit artikel te beoordelen, log rechtsboven in met je Pixum-gebruikersgegevens.