Pixum logo
015 57 00 73Klantenservice
Inloggen
België - BE
Gele brooddoos met foto als vrijstaand beeld
Abbildung zeigt ein Beispiel.

Brooddoos met foto
Staand- of liggend formaat

5.0 (1) Reviews

Productbeschrijving

Wat is dat voor gerammel in de rugzak? Misschien de nieuwe foto broodtrommel van Pixum! Met deze unieke lunchbox met je eigen foto wordt elke maaltijd een heel bijzondere.

  • Materiaal: voedselveilige kunststof

  • Afmetingen: 18,5 x 12,8 x 4,4 cm

  • Bedrukbaar oppervlak: 14,3 x 9 cm

  • Kleuren: verkrijgbaar in rood, blauw en geel

Tip: je hebt de mogelijkheid om een tekstveld toe te voegen. Je kunt hier bijvoorbeeld de naam van je kind opschrijven - zo weet iedereen van wie deze coole, nieuwe broodtrommel is.

Je kunt je broodtrommel gemakkelijk online of in de gratis Fotowereld Software ontwerpen. En dit is hoe het werkt:

  1. Kies eerst een kleur. Wil je dat je nieuwe lunchtrommel rood, blauw of geel is?

  2. Sleep nu je foto naar de daarvoor bestemde ruimte en verplaats hem zoals je wilt.

  3. Nu kun je het ontwerp van de brooddoos afmaken. Voeg naar wens cliparts en tekst toe en geef je foto de finishing touch.

Portretten zijn bijzonder geschikt om op je broodtrommel als foto te laten bedrukken. Een foto van de kinderen of van degene die het cadeau krijgt, is ideaal. Je kunt ook verschillende foto's op de broodtrommel laten afdrukken en zo een kleine collage maken.

Of misschien een paar babyfoto's of foto's met vrienden? Creatievelingen kunnen ook kiezen uit een reeks originele cliparts om je brooddoos extra persoonlijk te maken.

Een zelfbedrukte brooddoos is een geweldig en uniek cadeautje!

  • Voor volwassenen: voor papa en mama zijn fotocadeaus de beste cadeaus! Of het nu gaat om een schattige foto van de kinderen, een foto van een uitje met het gezin of van hen twee samen - ze zullen er gegarandeerd blij mee zijn. De broodtrommel met eigen foto is een prachtig cadeau voor Moederdag of Vaderdag. Met zo'n persoonlijke en praktische broodtrommel maak je hun lunch op werk een stuk leuker!

  • Voor kinderen: een broodtrommel met foto is de perfecte gadget voor de eerste schooljaren of de kleuterschool. De felle kleuren zijn perfect voor kinderen en door de afgeronde hoeken is er deze brooddoos erg kindvriendelijk. De broodtrommel is ook een ideaal cadeau voor Pasen of voor het begin van de schoolperiode. Zo heeft je kind altijd een stukje van thuis bij zich.

Voor €14,95

Klanten-reviews: Brooddoos met foto

5.0 (1 reviews)
5 Ster(ren)
100 %
4 Ster(ren)
0 %
3 Ster(ren)
0 %
2 Ster(ren)
0 %
1 Ster(ren)
0 %
Naar verificatie van klantenreviews
Philip06.09.2015

“ik vind het echt fantastisch en het is gemakkelijk”

Verder lezen