Jouw foto als muismat
Jouw foto als muismat

Maak een prachtige muismat met foto van je lievelingsfoto's. Dit doe je heel eenvoudig bij Pixum fotoservice.

Met jouw korting al vanaf § 8,99.

Jouw kortingscode* is:
6CF883FAEF9AC5F
Muismat met foto maken

Muismat met foto maken bij Pixum fotoservice

Hoeveel uur per week breng je achter de computer door? Reden genoeg om het achter je computer zo gezellig mogelijk te maken. Ontwerp je eigen muismat bij Pixum.

Een fotoproduct maakt elk bureau leuker

Vroeger zette je misschien een foto van je gezin op je bureau. Tegenwoordig zoek je het eerder in een mooi plaatje op je bureaublad. Maar je kunt je geliefden natuurlijk ook een plaatsje geven op de muismat. Een foto van je partner, van je hond of misschien wel van dat geweldige uitzicht in de vakantie op je muismat maakt je werkplek ineens een stuk persoonlijker.

Bekijk hier een overzicht van alle muismatten Ľ

Geef je bureau een persoonlijke touch met een muismat met een foto van bijvoorbeeld je huisdier! Muismatten zijn bovendien ook uitermate geschikt als cadeautje of relatie-geschenk. Is een muismat net niet dat waar je naar opzoek bent? Misschien kun je dan een verjaardagskalender maken om je kantoor op te leuken. Ook wanddecoratie doet het goed om jouw werkomgeving toch net iets gezelliger te maken. Denk daarbij aan een foto op hout of canvas. Hoe dan ook, bij Pixum kun je terecht voor de fotoproducten om jouw bureau een stuk leuker te maken!

Zo beoordelen onze klanten Pixum Fotocadeaus

Klantenreviews van Pixum Fotocadeaus
Zo maak je gemakkelijk je muismat met foto

Die muismat met foto kun je zelf maken, bijvoorbeeld op de website van Pixum. Het is niet ingewikkeld; het enige wat je nodig hebt, is een mooie foto in JPG formaat van tenminste 50 KB en niet meer dan 50 MB.

Ga je op de website naar een muismat met foto, dan zie je vanzelf de mogelijkheid om in je eigen bestanden naar een foto te zoeken. Kies je per ongeluk een foto die niet genoeg pixels heeft voor een mooi resultaat, dan komt er een foutmelding in beeld. Het kan dus bijna niet mis gaan. Toch zijn er een paar dingen waar je rekening mee kunt houden voor het mooiste resultaat.

De lengte en breedte verhoudingen van je foto kunnen net anders zijn dan die van de muismat. Er valt dan ergens een randje af. Dat is meestal niet erg, want je kunt de foto net zo lang verschuiven tot je tevreden bent over het resultaat. Maar als je een foto met een rand er om gebruikt, kan die er dus aan ťťn kant afgeknipt worden en dat is jammer. Geen aanrader dus. Er kan een klein stukje van de rand van je foto verloren gaan, ook al zie je het wel op de voorbeeldafbeelding. Zorg dus voor een veiligheidsmarge van een halve centimeter. Dus geen groepsfoto waarbij iemand helemaal aan de rand hangt, zodat z'n neus net niet op het matje terechtkomt.

Ben je tevreden over je persoonlijke muismat? Misschien maak je meteen een tweede en een derde. Leuk cadeautje voor iedereen!