Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

¤ 3,- korting op een fotopuzzel

Maak een unieke fotopuzzel van je favoriete foto. Voor urenlang puzzelplezier.

Met jouw korting al vanaf ¤ 6,99.

Jouw kortingscode* is:
6CF883FAEF9AC5F
Fotopuzzel maken

Fotopuzzel zelf ontwerpen bij Pixum

Er zijn vele leuke cadeau-ideeën in de reeks van fotoproducten, maar een zelf gemaakte fotopuzzel is wel een van de origineelste. Een foto is snel gevonden en met onze online-editor kun je daarmee in een handomdraai je eigen fotopuzzel ontwerpen. Ook kun je je foto voorzien van een tekstboodschap en het daarmee bijzonder spannend maken om te puzzelen.

Wij maken je eigen fotopuzzel van stevig karton en voorzien het van een hoge kwaliteitsdruk. De puzzels zijn beschikbaar in verschillende groottes vanaf 20×30 cm tot maar liefst 50×70 cm. Het aantal stukjes varieert tussen 112 en 1500. Zo is er voor elk wat wils.

Nu jouw eigen Pixum Fotopuzzel maken:

*incl. btw, excl. verzendkosten

Fotopuzzel: Een hoogwaardige fotocadeau

Alle typen fotopuzzels van Pixum worden randloos afgedrukt. Tijdens het bestellen hoef je alleen op voldoende kwaliteit (resolutie) van het motief te letten. Verschijnt in de producteditor een groene smiley is de resolutie hoog genoeg voor een scherpe afdruk (mits het motief zelf scherp is). Wanneer een gele of een rode smiley verschijnt is de kans groot dat de afdruk niet scherp wordt. Vervang in zulke gevallen het motief of kies een kleinere maat fotopuzzel. Goede resultaten bereik je met ongeveer 1224x823 pixels (1 megapixel) voor de kleinste puzzel tot rond 6 megapixel voor de puzzel met 1500 stukjes.

Cadeautip: fotopuzzel

Met een fotopuzzel van Pixum schenk je langdurige vreugde aan familie en vrienden. Zo kun je telkens weer opnieuw gaan puzzelen of het motief op een stuk karton opplakken en inlijsten. Ingelijste puzzels met individuele motieven zullen ongetwijfeld worden bewonderd.

Verras je liefsten toch eens op een unieke manier. Leg je favoriete motieven vast op een fotopuzzel van Pixum. Probeer het nu zelf!

Andere cadeautips van Pixum:

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Alleen het beste is goed genoeg voor je foto's: zo waarderen andere klanten onze foto-spelletjes
Prijswinnaar
Topkwaliteit
  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Regelmatige kwaliteitscontrole
Snelle bezorging
Bestellingen bij Pixum worden veilig en snel bezorgd door onze postpartners.
Veilige betaling
  • iDEAL
  • Creditcard
  • Achteraf betalen
  • PayPal