Pixum logo
015 57 00 73Klantenservice
Inloggen
België - BE

Foto in glas maken Staand- of liggend formaat

  Glas foto met een foto van een baby als vrijstaand beeld
  Deze afbeelding is een voorbeeld.

  Foto in glas maken

  Maat: Staand- of liggend formaat

  5.0 (2) Reviews

  Productbeschrijving

  Je mooiste foto achter 19 millimeter dik, kristalhelder glas - dat is de Pixum Foto in glas met eigen foto. Laat je portretfoto's of indrukwekkende detailopnamen tot hun recht komen, als losse foto of als fotocollage. Zo eenvoudig en toch zo elegant, de glazen foto staat fantastisch in je eigen interieur, maar is ook een origineel fotocadeau voor een dierbare.

  • Materiaal: directe bedrukking op 19 mm dik, hoogwaardig glas

  • Afmeting: 8×10,5 cm

  • Formaat: kies uit staand of liggend formaat

  • Geschikt als fotocadeau inclusief luxe cadeauverpakking

  Tip: wil je je eigen foto in glas ontwerpen om je mooiste momenten vast te leggen? De Online Editor bied je tal van mogelijkheden voor je 3D foto in glas, waaronder lay-outs voor meerdere foto's, achtergronden, persoonlijke teksten en bewerkingstools.

  De foto's op glas van Pixum worden gemaakt door je foto's in hoge kwaliteit direct af te drukken op de achterkant van 19 millimeter dik echt glas. Deze speciale type productie kan zowel voor zwart-witfoto's als voor gekleurde glasfoto's worden gebruikt. Als je door het sterke, echte glas kijkt, ontstaat een indrukwekkend diepte-effect waardoor je foto in het glas en de kleuren bijzonder levendig overkomen.

  De vrijstaande foto in glas is perfect voor het versieren van een bureau, plank of schoorsteenmantel. Of maak anderen blij met dit perfecte cadeau: een foto van de kleinkinderen voor oma of papa of een gepersonaliseerde foto voor je partner - ontwerp je hoogwaardige glazen cadeau helemaal naar wens van de persoon aan wie je het wilt geven.

  Klanten-reviews: Foto in glas maken

  5.0 (2 reviews)
  5 Ster(ren)
  100 %
  4 Ster(ren)
  0 %
  3 Ster(ren)
  0 %
  2 Ster(ren)
  0 %
  1 Ster(ren)
  0 %
  Naar verificatie van klantenreviews
  Sven13.01.2017

  “Zeer mooie afgewerkt geeft een extraatje aan de foto”

  Verder lezen
  Sabrina13.04.2015

  “fantastisch”

  Verder lezen