Pers center

Pers contact

Thomas Köller / Fy Gadiot
Pixum / Diginet GmbH & Co. KG
Industriestr. 161
50999 Keulen
E-mail enkel voor persaanvragen:

Persberichten downloaden:

Download hier het Pixum-logo

Pixum kerstballen met beeld: om je kerstboom persoonlijker te versieren dan ooit

Nieuw bij Pixum: feestelijke kerstballen in rood of wit met eigen foto in een set van 4

Keulen, december 2012

Kerstversiering passend voor iedere kerstboom: in plaats van de saaie, klassieke en eenvoudig gekleurde kerstballen kun je dit jaar je boom individueel versieren met stralende snapshots van je gezinsleden of bijvoorbeeld prachtige zelfgemaakte foto's van winterlandschappen. Met de nieuwe kerstballen met foto in rood of wit van Pixum maak je van iedere bal een uniek exemplaar.

De Pixum kerstballen met foto zijn gemaakt uit duurzame, rood of wit gelakte keramiek en worden geleverd in een set van 4 stuks. Hierbij worden 4 passende fotostickers gevoegd, die thuis op de bal geplakt worden. Voor de stickers kunnen uiteraard 4 verschillende foto's geselecteerd worden. Iedere bal heeft een doorsnede van 6,5 cm.

De kerstballen met foto kosten € 9,99 per 4 stuks. Vanaf 3 sets biedt Pixum een behoorlijke volumekorting aan, zodat je je boom volledig met individuele kerstballen kunt versieren. Productietijd is ca. 7 werkdagen plus de verzendtijd, dus zorg ervoor dat je op tijd besteld voor de kerst.

Alternatieve Foto-cadeau-ideeën:
Bij Pixum vind je tevens allerlei leuke cadeau-ideeën voor de kerst. Bijvoorbeeld nu nieuw: een telefoonhoesje voor iPhone® 4/4S of Samsung Galaxy® S3 gepersonaliseerd met eigen foto of afbeelding. De foto wordt gedrukt op aluminium plaat met rubberen randje en een kunststof binnenkant - de ideale bescherming voor de slimme begeleider met een leuk uiterlijk.

Fotoboeken blijven het meest populaire product in de kersttijd. Maar het hoeft niet altijd een boek te zijn met de laatste vakantiefoto's of snapshots van het familiefeest, je kan er bijvoorbeeld ook een prachtig kook-fotoboek mee ontwerpen. Plaats aan de ene kant foto's van de gerechten, en aan de andere kant de teksten erbij - snel heb je een prachtig boek voor extra kook-plezier.

Nog meer leuke fotoproducten en creatieve cadeau-ideeën vind je onder nl.pixum.be/fotocadeaus

--- Einde ---


Over Pixum
Pixum is de toonaangevende, onafhankelijke aanbieder van online-fotoservices in Nederland en Europa. Naast de mogelijkheid gratis online-fotoalbums aan te leggen en foto’s te delen, biedt Pixum goedkope en professionele belichting van digitale foto's op fotopapier, professioneel gedrukte en gebonden fotoboeken en fotocadeaus (bijvoorbeeld bekers, puzzels, t-shirts, kaarten, kalenders, fotolijsten en meer). Pixum drukt en belicht uitsluitend op hoogwaardige materialen en gebruikt de modernste en milieuvriendelijkste technologieën. Op www.pixum.com biedt Pixum al haar services in de talen Engels, Frans, Nederlands, Deens, Italiaans, Spaans en Duits aan en levert ze aan Pixum klanten in heel Europa. Pixum beschikt over het Webshop Keurmerk.


Noot voor de redactie:
Testen?
Wil jij een review schrijven over een van onze producten? Of wil je onze Pixum fotoboek-software testen? Voor een gratis test-kortingscode kun je je richten tot Fy Gadiot (Marketing & PR Pixum) via pers@pixum.com.

Meer informatie?
Voor meer informatie en beeldmateriaal in hoge resolutie kun je tevens contact opnemen met Fy Gadiot. Ook verwijzen wij je voor meer informatie graag door naar www.pixum.nl.


Download persbericht als pdf-bestand.


Pixum Blog Vlaanderen: blog-nl.pixum.be
Pixum @ facebook: Fanpage
Pixum @ twitter: twitter.com/Pixum_Benelux

Klik op het persbericht of download het bericht met de rechter muisknop naar jouw computer.

Neem contact met ons op: 03 808 13 38 | E-mail contact

Onze service-tijden: Ma-Vr 10:00-14:00 uur