Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke en competente klantenservice staat graag voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Pixum Fotokalenders

Maak een fotokalender met je eigen foto's - zo heb heb je altijd een blik op je mooiste momenten.

Kalendersoorten

Onze bestverkochte fotokalenders

Kalender A4

Startmaand en het maandoverzicht zelf te kiezen. Met zilverkleurige spiraalbinding en een haakje, om de kalender op te hangen.

 • Hoogwaardig 250 g/m≤ papier
 • staand
Met welk ontwerp wil je werken?
§ 14,99

 incl. BTW, excl. verzendkosten

Nu ontwerpen
§ 14,99

 incl. BTW, excl. verzendkosten

Nu ontwerpen
§ 17,99

 incl. BTW, excl. verzendkosten

Nu ontwerpen

Kalender A3

Startmaand en het maandoverzicht zelf te kiezen. Met zilverkleurige spiraalbinding en een haakje, om de kalender op te hangen.

 • Hoogwaardig 250 g/m≤ papier
 • liggend
Met welk ontwerp wil je werken?
§ 21,99

 incl. BTW, excl. verzendkosten

Nu ontwerpen
§ 21,99

 incl. BTW, excl. verzendkosten

Nu ontwerpen
§ 25,99

 incl. BTW, excl. verzendkosten

Nu ontwerpen

Kalender vierkant

Startmaand en het maandoverzicht zelf te kiezen. Met zilverkleurige spiraalbinding en een haakje, om de kalender op te hangen.

 • Hoogwaardig 215 g/m≤ papier
 • vierkant
Met welk ontwerp wil je werken?
§ 23,99

 incl. BTW, excl. verzendkosten

Nu ontwerpen
§ 23,99

 incl. BTW, excl. verzendkosten

Nu ontwerpen
§ 27,99

 incl. BTW, excl. verzendkosten

Nu ontwerpen

Papiersoorten voor Pixum fotokalenders

 • Fotopapier hoogglans

  Pixum Fotokalender op glanzend fotopapier

  De foto's worden belicht en ontwikkelt op professioneel 215 g/m≤ fotopapier. Het papier is lichtbestendig en stabiel. Een extra railtje verleent de kalender extra stevigheid. De ongelooflijk briljante kleuren zijn het bijzondere kenmerk van deze fotokalender op glanzend fotopapier.

 • Premium papier hoogglans

  Pixum Fotokalender op glanzend premium papier

  Deze Pixum fotokalender op stevig glanzend premium papier van 250g/m≤ dikte laat je foto's stralen. De speciale coating verleent de kalender een bijzonder hoogwaardig uitzien en beschermt tegelijkertijd tegen vuiltjes en vocht.

 • Premium papier zijdeglans

  Pixum fotokalender op zijdeglans premium papier

  Het premium papier zijdeglans is met 250 g/m≤ bijzonder stevig. Het zijdeglans oppervlak nodigt iedere kijker uit door deze fotokalender te bladeren. Fotokalenders op zijdeglans premium papier zijn duurzaam, uv-bestendig met briljante kleuren.

Instructies en tips voor het maken van een kalender

Verjaardagen met foto

Met de Pixum Fotowereld Software kun je direct in het calendarium per verjaardag kleine foto's van de jarige Job en andere bijzondere evenementen invoegen.

Pixum tip†van de dag

4

Pixum Fotowereld Software

Ontwerp jouw fotokalender met onze Pixum Fotowereld software en profiteer van talrijke extra opties, zoals cliparts, kaders en achtergronden. Je werkt offline en bestelt en uploadt de kalender pas online, als je je klaar bent.

Gratis webworkshop

Je wilt hulp en inspiratie bij het maken van je fotoboek? In onze gratis webworkshops leer je van een professional hoe je het meest uit je Pixum fotoproducten kunt halen.

Fotokalender-vragen en antwoorden

Ik ben op zoek naar een familie-kalender. Kan ik die bij Pixum als fotokalender maken?
Met de Pixum Fotowereld software kan je een individuele familie-kalender ontwerpen. Om lekker veel ruimte voor alle afspraken te hebben adviseren wij de "kalender dubbel" te kiezen. Bij de basis-design-selectie kies je voor een vrij op te maken kalender. Kies bij de indelingen nu een "familiekalender". 
Jennifer Hettling
Klantenservice

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de fotokalenders van Pixum

 • 5 Sterren:
  (97)
 • 4 Sterren:
  (44)
 • 3 Sterren:
  (0)
 • 2 Sterren:
  (0)
 • 1 Ster:
  (0)
4,7 / 5 (141 Beoordelingen)

Wij zorgen voor transparantie

Hier vind je productbeoordelingen van onze klanten.

Reviews

 • Uiterst tevreden over de kwaliteit van de fotokalender! Bedankt!
 • Heel goed, veel keuzes ivm de foto's en kleuren.
 • Zeer tevreden
 • Van bestelling tot levering werd alles tot in de puntjes verzorgd. Resultaat is prachtig. Niets dan lof.
 • Heb bij jullie een kalender gemaakt ben zeer blij met het resultaat, zoals elk jaar. Vind het heel leuk dat je zoveel keuzes hebt. Vind dit een extreem goed site voor fotoboeken, kalenders en kaartjes naar jou smaak te maken. Bedankt pixum
 • Kwaliteitsvol product. Enige minpuntje was dat enkele foto's iets donkerder zijn afgedrukt dan hoe ze zichtbaar waren in de Fotowereld app.
 • Perfecte kwaliteit van het materiaal alsook van de wijze van 'afdrukken', kleuren etc.
 • De maand- weekindeling onderaan zou wat groter of wat duidelijker en leesbaarder kunnen zijn , anders ...prima !
 • Deze kalender voldoet aan alle verwachtingen. Het ging vlot om deze te maken en de levering was ook mooi op tijd. De kwaliteit van de foto's is gewoon fantastisch. Ik ben zeer tevreden en ga zelfs in de toekomst nog gebruik maken van uw diensten, zeker in verband met fotoboeken.
 • heel blij mee! Meer kalenders al laten maken en altijd mooi! Leuk om te geven een persoonlijk cadeau! Bedankt en tot de volgende keer!

Pixum Fotokalenders

Een jaar vol onvergetelijke herinneringen en een prachtig cadeau voor grootouders of jezelf.

Zo krijg jij jouw Pixum Fotokalender in handen

Ontwerp jouw fotokalender met onze online-designer, software of app

De Pixum Fotokalender is origineel, persoonlijk en uniek. Er zijn drie verschillende manieren om een kalender te maken. Wil je vooral snel zijn, maak dan gebruik van onze online-designer, rechtstreeks op onze website. Aanzienlijk meer ontwerpmogelijkheden biedt echter de Pixum Fotowereld software. En wie graag met zijn tablet een telefoon werkt kan met onze Pixum Fotoboek app een fotokalender aanmaken.

Snel en eenvoudig: Maak je fotokalender met de online designer rechtstreeks op de Pixum Website

De online-designer start je direct bij het product of hier per klik. Selecteer het gewenste product, de grootte en het formaat, papiersoort en afwerking, je favoriete design en de startmaand. Upload je foto's en vul daarmee de fotovelden op de kalenderpagina's. Speel met kleuren en lay-outs.

De designer op de website is geschikt voor het snelle ontwerpen van een fotokalender en biedt een kleinere keuze aan opties en designmogelijkheden vergeleken met de software. Je kunt gebruikmaken van de meest populairste templates en je kunt verschillende achtergrondkleuren kiezen. Wil je meer ontwerpopties en indelingen gebruiken, adviseren wij je de Pixum Fotowereld software te downloaden.

Voor grenzeloze ontwerp-opties: Maak een fotokalender met de Pixum Fotowereld software

De Pixum Fotowereld software installeer je binnen enkele minuten op je computer en kun je direct opstarten. De software is uiteraard gratis. Met de software heb je bijna grenzeloze ontwerp-mogelijkheden. Je kunt alle bij Pixum beschikbare fotokalenders naar jouw eigen wensen maken. Naast de gewone kalenders voor eigen ontwerp kun je kiezen uit een aantal designkalenders. Onze schoolagenda en de foto-jaarplanner A4 zijn momenteel alleen beschikbaar in de Pixum Fotowereld software

Je kunt meerdere kolommen invoegen, waar je verjaardagen of andere evenementen zelfs met eigen fotootje in kunt zetten en de kalenderpagina's opvrolijken met extra achtergronden, indelingen, cliparts en kaders. Jij maakt je fotokalender gewoon helemaal zelf - en wij zorgen voor de perfecte druk.

Met telefoon op tablet: Maak een fotokalender met de Pixum Fotoboek App voor Android en iOs

Wist je al, dat je jouw fotokalender ook met je smartphone of tablet kunt ontwerpen? Download en installeer hiervoor de gratis Pixum Fotoboek App voor Android of iOs in de Google Play Store of bij Apple iTunes. Uiteraard kun je hiervoor alle kiekjes van het toestel gebruiken!