Papiersoorten

Een Pixum Fotoboek is in twee verschillende papiersoorten te ontwerpen: premium papier en fotopapier. Het premium papier is de dunnere soort en daardoor zeer buigzaam. Het fotopapier is dikker en wordt zo gebonden dat de pagina's plat komen liggend. Beide papiersoorten komen in een matte en glanzende variant. Het hangt van de grootte en de cover van het fotoboek af, welke papiersoorten beschikbaar zijn.

Fotopapier glanzend (nieuw!)

Jouw Pixum Fotoboek wordt op glanzend fotopapier van 360 g/m2 (2x 180 g/m2) gedrukt. Je foto's zien er zo uit, zoals fotoafdrukken op glanzend papier. De zeer briljante pagina's zijn relatief dik en stabiel. Een ideal cadeau voor familie en vrienden! Het Pixum Fotoboek op glanzend fotopapier ontvang je met een ultravlakke leporello- of layflatbinding

Let op: Pixum Fotoboeken met fotopapier glanzend zijn momenteel met hardcover en tot 98 pagina's verkrijgbaar.

Onze tip:
Het glanzende fotopapier heeft een edele optiek. Door de heldere kleuren en layflatbinding is de papiersoort zeer geschikt voor professionele fotografen en alle die graag briljante kleuren in hun fotoboek willen zien.

Verkrijgbaar in de volgende formaten:

Fotopapier mat

De belichting op het matte fotopapier geeft je foto's edele optiek en een hoge kleurenpracht. Het fotopapier is met 360 g/m2 (2x 180 g/m2) zeer stabiel en bijna ongevoelig voor vingerafdrukken. Ideaal als exclusief cadeau of als herinnering aan de mooiste momenten. Het Pixum Fotoboek op fotopapier ontvang je automatisch met een speciale binding waardoor de bladzijdes helemaal plat vallen, (ook wel lay-flat binding genoemd)

Let op: Pixum Fotoboeken met fotopapier zijn momenteel alleen met hardcover en tot 98 pagina's verkrijgbaar.

Tip:
Heb je bij het maken van je foto's bijzondere aandacht besteed aan de kleuren? Dan is mat fotopapier de juiste keuze. Door de speciale lagen op het fotopapier worden de kleuren zo natuurgetrouw mogelijk weergegeven. Het resultaat zijn briljante kleuren die je motieven laten schitteren.

Verkrijgbaar in de volgende formaten:

Premium papier glanzend

Je Fotoboek wordt op een hoogwaardige kwaliteit 200 g/m2 premium papier geproduceerd en daarna van een speciale coating voorzien. Deze laminerings-look-a-like geeft het papier een luxe uitstraling. De kleuren krijgen een luxe glans voor de bijzondere gelegenheden. Je Pixum Fotoboek met hoogglans coating zal gedurende lange tijd eruitzien als nieuw omdat het papier door de coating extreem goed beschermd is tegen scheuren en ongevoelig voor vocht en vuil.

Let op: de Pixum Fotoboeken met hoogglans coating zijn momenteel alleen met harde kaft verkrijgbaar.

Tip:
De hoogglans coating is uitermate geschikt voor Fotoboeken die in het openbaar kunnen worden bekeken, bijvoorbeeld als inkijkexemplaar in bedrijven of als menukaart in restaurants.

Verkrijgbaar in de volgende formaten:

Premium papier mat

Het hoogwaardige 200 g/m2 Ppremium papier is uitermate stabiel. Je foto's krijgen een edelmatte optiek, waardoor het bekijken van je Pixum Fotoboek een belevenis wordt. De UV-bestendigheid van het premium papier garandeert je foto's bovendien een lange levensduur.

Tip:
Het premium papier is door haar ongevoeligheid voor lichtinval bijzonder geschikt voor fotoboeken, die vaak worden gebruikt en bekeken. Dit zijn onder andere fotoboeken als herinnering, een kookboek, kapsel- of presentatieboek.

Verkrijgbaar in de volgende formaten:

Kies hier jouw Pixum Fotoboek:

Pixum Fotoboek software

In een paar, simpele, stappen je persoonlijk Pixum Fotoboek maken.

Pixum Fotoboek software
Neem contact met ons op: 03 808 13 38 | E-mail contact

Onze service-tijden: Ma-Vr 10:00-14:00 uur