Wij stellen ons voor

Pixum is de één van de leidinggevend aanbieders van online-fotoservices in Duitsland en Europa. Naast de mogelijkheid gratis online-fotoalbums aan te leggen en foto’s te delen, biedt Pixum ook goedkope en professionele belichting van digitale foto's op fotopapier, professioneel gedrukte en gebonden fotoboeken en fotocadeaus (bijvoorbeeld bekers, puzzels, T-shirts, kaarten, kalenders, fotolijsten en meer).

Pixum drukt en belicht uitsluitend op hoogwaardige materialen en gebruikt de modernste en milieuvriendelijkste technologieën.

 

Dit en meer vindt je bij Pixum:

Snelle en betrouwbare foto-upload.

Online-albums creëeren en met vrienden delen.

Diashows met eigen foto's.

Foto's voor maar
  9 cent.

Persoonlijke fotocadeaus.

Fotoboeken met gratis software creëeren.

Regelmatige nieuwsbrief met geweldige tegoedbonacties.

Competent
supportteam.

Supersnelle levering.

 

Lees hier klantenreacties over de talrijke Pixum-services en de sterke kwaliteit van onze producten.

In meer dan 40 tests door vakbladen, tijdschriften en consumentenbonden scoort Pixum altijd hoog en is regelmatig testwinnaar. Onder www.pixum.com biedt Pixum al haar services in de talen Engels, Frans, Nederlands, Deens, Italiaans, Spaans en Duits aan en levert aan Pixum klanten in heel Europa. Pixum is gecertificeerd lid van Trusted-Shop en is in Oktober 2007 door Deloitte Technology, het tijdschrift Capital, de Deutsche Börse en de DVFA met de "Fast 50-Award" voor de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in Duitsland beloond.