Postkaarten maken bij Pixum

Maak nu je eigen postkaarten bij Pixum! Online, in de software of met de app... het is aan jou!

Kaartjes maken

Postkaarten maken van jouw foto's bij Pixum

Ga je binnenkort op vakantie? Dan kun je een mooie postkaart maken en sturen aan je dierbaren en vrienden om ze te laten weten dat je aan ze denkt. Maak unieke postkaarten, passend voor iedere gelegenheid met je eigen foto's. Kies uit het breed Pixum Ansichtkaarten assortiment aan formaten en maak gebruik van onze talrijke designs.

Filter
Resultaten filteren
Opgeslagen producten
Liggend, staand of vierkant
Formaat
Design

*incl. btw, excl. verzendkosten

Meer informatie over alle levertijden bij Pixum kun je hier lezen. In de Pixum prijslijst vind je een volledig overzicht van alle Pixum prijzen.

Pixum ansichtkaarten ontwerpen

Kwaliteit en service

Postkaarten van Pixum zijn milieuvriendelijk en daarbij van de beste kwaliteit. Al sinds meer dan 15 jaar kunnen onze klanten hun foto's bij Pixum bestellen, bijvoorbeeld als klassieke fotoafdruk, Pixum Fotoboek, wanddecoratie en andere leuke fotoproducten. Met onze fotowereld software kan je naast prachtige fotoboeken ook unieke fotokaarten ontwerpen - hier heb je zelfs nog meer opties ter beschikking.
Heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice - wij staan altijd voor je klaar.

Unieke postkaarten snel gemaakt

Met Pixum maak je in een handomdraai een uniek setje van 10 postkaarten op 270 g/m≤. Je kunt kiezen uit de formaten M (ca. a6, 148◊105 mm) en L (ca. "a lang", ca. 210 x 105 mm). De kaarten zijn bedrukt op de voorkant, de achterkant is automatisch voorzien van een typische ansichtkaart-achterkant met adresveld etc.

Tip: Ons standaard setje gaat uit van 10 identieke postkaarten. Wil je 10 verschillende ansichtkaarten maken, download en installeer dan onze software. Hier heb je de mogelijkheid "Vario"-setjes aan te maken met 10 verschillende kaarten, designs, achtergronden en foto's.

Gratis software downloaden

De perfecte postkaart voor elke gelegenheid

Ga je bijvoorbeeld op wintersport? Kies dan voor die foto waar jij met strakblauwe lucht de piste afsuist of waarop jij losgaat tijdens het aprŤs-skifeest. Of laat een postkaart maken van je kinderen die in Eurodisney de hand schudden van Mickey Mouse. Of wat dacht je van een fotokaart van jou op safari in die bijzondere jungle?

Voor sommige mensen is een postkaart pas een echte ansichtkaart als hij vanuit het buitenland verstuurd wordt. Ook hiervoor heeft Pixum de oplossing: maak de foto's alvast thuis! Maak een ludieke foto rond de keukentafel met een Frans ontbijt of laat een postkaart maken waarin jullie druk de voorbereidingen aan het treffen zijn. Of wat dacht je van een foto van jezelf voor een landkaart van jullie exotische bestemming? Een foto van de kinderen temidden van al hun knuffeldieren vormt een uitstekende brug naar een verhaal over die fantastische safari.

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Klantenreviews: Ansichtkaarten