Aparte geboortekaartjes maken

Tussen de vele voorbereidingen die je moet treffen als je een kindje verwacht, zitten gelukkig een aantal hele leuke. Het uitzoeken van het geboortekaartje bijvoorbeeld.

Geboortekaartjes maken


Dit is nou echt zo'n klusje om lekker op je gemak te doen. Er is zoveel leuks, liefs en moois mogelijk, dat kiezen niet eenvoudig is. Kies je voorzichtig voor een standaard kaart, of ga je voor iets bijzonders? Een geboortekaartje wat net even anders is dan anders is misschien een beetje spannend, maar het is vooral heel persoonlijk. En bovendien helemaal niet moeilijk om te ontwerpen. Op de computer maak je het zo.

De hele periode rondom de verwachting en de geboorte gaat vaak samen met de nodige spanning en stress. Als je kindje er dan is, is het wel tijd voor een vrolijk bericht. En waarom dan niet in de vorm van een kaartje met een kwinkslag?

Een geboortekaartje wat apart is of een tikje gek blijft de ontvanger langer bij dan een standaard kaartje. En dat mag best, want het is nogal wat, de aankondiging van een nieuwe wereldbewoner! Door zelf een aandeel te hebben in het ontwerp zorg je ervoor dat het echt een kaartje wordt wat bij jullie past.

Helemaal eigen wordt de kaart door het toevoegen van een foto. Van je kindje, van jullie gezin, een mooi detail uit de babykamer of wat je ook maar wil laten zien. Op internet vindt je via verschillende sites eenvoudige programma?s die je helpen bij het ontwerp van een speciaal geboortekaartje. Je kunt kiezen uit verschillende designs en hier vervolgens je eigen draai aan geven, door een foto toe te voegen maar ook door het formaat te kiezen. Wil je een ansichtkaart of een wenskaart, uitbundig groot of schattig klein? Kies je voor een liggend formaat of liever staand en hoe wil je hem bedrukt hebben? Het is helemaal aan jou.

Probeer bij het ontwerp van je kaartje een idee in je achterhoofd te hebben. Zorg dat het geheel bij elkaar past, het design van de kaart met jou persoonlijke foto. En let op de stijl en op de kleuren. Gek is leuk en eigenwijs, maar kijk er wel voor uit het dat het geheel niet rommelig wordt.

Je kindje krijgt maar één keer in zijn of haar leven een geboortekaartje. Dat is toch een goede reden om er dan ook echt je best op te doen en een beetje uit te pakken.Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • Creditcard
  • Achteraf betalen
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card