Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu

Zonsondergang op Cuba als Galleryprint

De foto voor deze muurdeco heb ik genomen tijdens een reis naar Cuba aan de haven boulevard van Cienfuegos. Voor mij ademt het een zeer ontspannen sfeer waarop een aantal lokale bewoners in gesprek te zien zijn tijdens het vissen. De ondergaande zon en de zee stralen rust en stilte, dit is de reden waarom het beeld perfect past in mijn slaapkamer. De palmbomen voegen een exotische tint aan het geheel, perfect om 's avonds op bed bij weg te dromen.

Het resultaat is verbluffend

Deze foto pakte zo goed uit dat ik qua beeldbewerking er totaal niets aan hoefde te veranderen. Het resultaat is verbluffend ondanks de donkere kleuren door het ondergaan van de zon. Vooral achter acrylglas pakt het contract goed uit met levendige diepe kleuren en heeft het geheel een luxueuze uitstraling. Ik kan mij zo voorstellen dat sommige afbeeldingen de nodige correcties nodig hebben voor een optimaal resultaat, en dat is uiteraard ook prima.

De wandbevestigingen zijn altijd inbegrepen bij de bestelling en voor mij geeft het spiegelsysteem het beste resultaat. Ik wil de muurdecoratie namelijk zo plat mogelijk tegen de muur aan hebben zonder dat er iets van het bevestigingssysteem zichtbaar is. Ik ben er dik tevreden mee!

Sabine van Pixum

Nu je eigen wanddecoratie maken

Pixum Galleryprint

Haal nu zelf echte museumkwaliteit in huis. Kies jouw mooiste foto uit en laat deze afdrukken achter acrylglas met een stevige aluminium plaat erachter.

Inspiratie & tips

Tips en trucs voor het inrichten van je wanddecoratie

Wij hebben verschillende tips klaarstaan voor het inrichten van jouw huis, waardoor Pixum Wanddecoratie een elementair bestandsdeel wordt van jouw gezellige huishouden.