Het web als inspiratie voor een fotoposter

Voor aan de muur in mijn woonkamer heb ik een fotoposter besteld met een witte omlijsting en een witte Passe partout. Ik wilde een kleurcontrast met de donkere muur vandaar dat mijn keuze op een witte kader is gevallen. Een kleurrijke frame zou in mijn beleving te onrustig zijn geweest.

Professionele uitstraling tegen een betaalbare prijs

De afbeelding heb ik op het internet gevonden, en met mijn voorliefde voor landschappen stuitte ik na een aantal gerichte zoekopdrachten al redelijk snel op de perfecte foto. De uiteindelijke muurdeco doet zeer rustgevend en tijdloos aan, en door het high-end fotopapier en de strakke omlijsting, heeft het geheel een professionele uitstraling tegen een betaalbare prijs.

Een klassieke muurhaak is al voldoende voor het ophangen van een soortgelijke fotolijstje. Waar wel rekening mee gehouden dient te worden is de wand en het omliggende gebied. Voor een ideale indeling van je wanddecoratie zijn er een aantal tips die in overweging kunnen worden genomen. Bijvoorbeeld hoe je de juiste hoogte en locatie op de muur kunt bepalen om het gewenste effect te bereiken. Neem gerust de tijd om alle tips door te nemen en om het juiste formaat uit te kiezen.

Lars DŁrre

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Wat zeggen onze klanten over onze Fotoposter
Inspiratie & tips

Tips en trucs voor het inrichten van je wanddecoratie

Wij hebben verschillende tips klaarstaan voor het inrichten van jouw huis, waardoor Pixum Wanddecoratie een elementair bestandsdeel wordt van jouw gezellige huishouden.