Producten: Leuke surprises - tips en ideeën

Leuke surprises

Kijk voor leuke voorbeelden voor surprises ook op onze nieuwe pagina met leuke surprise ideeën.

Surprise voor jong en oud:
Maak een foto van het geplande cadeau en laat deze afdrukken als fotopuzzel bij Pixum. De ontvanger van het cadeau moet eerst puzzelen, voordat hij of zij weet wat het cadeau is. Mogelijk in verschillende formaten en met verschillende verpakkingen, bijvoorbeeld voor de romanticus als love-fotopuzzel, met rood hartvormig doosje. Bestel een fotopuzzel »
Surprise voor de wereld-reiziger:
Plaats een typische foto of landkaart van de plaats van bestemming op de spaarpot als verpakking voor een kleine geldbijdrage voor de volgende reis van de ontvanger. Bestel een spaarpot »
Surprise voor de koffie-liefhebber:
Geef een pak met heerlijke koffie cadeau, met een fotomok van Pixum. De Fotomokken van Pixum zijn beschikbaar in verschillende kleuren en met of zonder design. Bestel een fotomok »
Luxe design-kalender a3 Iedere maand wat nieuws: Kalender surprise
Heeft u al een leuk cadeau voor degene, voor wie u een surprise maakt, maar nog geen passende surprise? Of heeft degene een bepaald lievelingsobject, een knuffel, een dier, een auto, of iets anders waar hij of zij bijzonder van houdt? Maakt u dan 12+1 foto’s van het cadeau of object, waarbij u dit voor de bij de maand passende omgeving plaatst. Ontwerp met deze 13 foto’s een leuke kalender-surprise – iedere maand 1 foto plus een foto voor de cover. Bestel een kalender »

 

Pixum Fotoboek-ideeën

Vakantie
Perfect cadeau voor: partner, familie, vrienden
Hiervoor nodig: vakantiefoto’s, gescande afbeeldingen, ansichtkaarten, etc.
Dit is waarschijnlijk één van de meest eenvoudige en tijdbesparende opties: neem al uw vakantiefoto’s van de laatste reis en houd deze leuke en ontspannende herinneringen voor altijd vast.
Tip voor vakantiefoto's: Pixum Fotoboek Groot panorama met een harde kaft.
Dieren en Sport
Perfect cadeau voor: partner, goede vrienden
Hiervoor nodig: foto’s, scans van deelnamecertificaten, pootafdrukken, etc.
Voor degenen die een passie hebben voor dieren of een bepaalde sport (of misschien wel een combinatie van die twee), houd uw herinneringen vers in uw geheugen door een spannend fotoboek te maken met een collectie van uw favoriete foto’s.
Heeft uw zoon of dochter al zijn hele leven lang een bijzondere fable of hobby? Dan heeft u misschien nog oude, niet digitale foto's, deelname certificaten van wedstrijden etc. Deze kunt u inscannen en met de foto's van toen tot en met vandaag een prachtig fotoboek maken.
Tip: Fotoboek vierkant (21×21cm).
 
Feest

Perfect cadeau voor: gasten of gastheer/-vrouw van een feest, familie, vrienden
Hiervoor nodig: foto's van een feest, speeches, etc.
Vier het leven en laat uw meest gezellige herinneringen aan iedereen zien! Met de foto's van een feest of event kunt u iedereen blij maken. Als u afgelopen jaar bijvoorbeeld een leuk kerstfeest, bedrijfsuitje, concert, bruiloft of groot verjaardagsfeest had, maak dan een leuk fotoboek bij Pixum en geef deze, bijvoorbeeld voor Sinterklaas of Kerst, aan degenen die er ook waren.
Tip als cadeau voor meerdere personen: Fotoboek klein panorama (NIEUW!)

Kookboek

Perfect cadeau voor: volwassen kinderen, familie, goede vrienden
Hiervoor nodig: geheime recepten, foto's van de kok(s), familiefoto's aan tafel, etc.
Een fotoboek hoeft u niet persé alleen voor foto's te gebruiken. Als u vele interessante geheime recepten uit eigen keuken heeft en deze bijvoorbeeld aan uw kinderen wilt doorgeven, maak dan een persoonlijk en uniek kookboek. Vooral handig voor uw kinderen als die net uit huis gaan.
Tip: Fotoboek groot

Heeft u nog andere suggesties? Dan laat het ons weten, wij verheugen ons op uw ideeën! Contactformulier »

Hoe passend is dit artikel als antwoord op jouw vraag?

Star_not_active Star_not_active Star_not_active Star_not_active Star_not_active
Om dit artikel te beoordelen, log rechtsboven in met je Pixum-gebruikersgegevens.