Bestellen & leveren: Hoe werkt de kalender- en product-designer?

Met de nieuwe Pixum product- en kalender-designer heeft u talrijke mogelijkheden om uw fotoproduct te ontwerpen.

Zo eenvoudig werkt de designer:

Om een foto uit uw inbox of Pixum online albums toe te voegen aan uw product, dubbelklik de betreffende foto in het linker menu of sleep de foto met de muis naar het gewenste fotoveld op het product.

Ook kunt u direct foto's uploaden naar het gewenste fotoveld door op de betreffende button te klikken. Meerdere foto's kunt u via de functie "foto's uploaden" in het menu aan de linker kant uploaden en dan selecteren.

Hoe gebruik ik de product-designer?

Wanneer je op jouw foto in de editor klikt, wordt het bewerkingspaneel boven de foto zichtbaar. Hier staan de verschillende bewerkings mogelijkheden, welke je kunt kiezen door middel van de symbolen.

Verschieben Verschuiven: Je wilt je foto nog iets naar links, rechts, boven of beneden verschuiven? Klik dan op de gekruiste pijl en verplaats de foto met behulp van de muis. Je kunt dan op jouw foto klikken, hierna houd je de linkermuisknop ingedrukt waarna je de foto verschuift totdat jij er tevreden mee bent, daarna laat je deze los.

DrehenDraaien: Je wilt de foto draaien? Klik dan op het symbool met de draaiende pijlen (2e van links) en selecteer hierna jouw foto. Nu kun je de foto op de cirkel willekeurig draaien of door middel van de grijze knoppen deze precies 90 graden draaien.

ZoomenZoomen: Je wilt jouw foto graag nog iets groter op het product hebben? Kies hiervoor het vergrootglas waarmee je door middel van de „+“ en „-“ deze kunt vergroten of verkleinen.

Fotos tauschenFoto's verwisselen: Bij producten met meerdere foto's (zoals bijv. kalenders, postercollage) kun je de foto's in het product gemakkelijk door het middelste symbool verwisselen. Klik hiervoor op een foto en daarna schuif je deze met de muis naar de andere zodat de foto's van plaats veranderen.

Ansicht vergroessernAfbeelding vergroten: Je wilt de bewerking van jouw foto beter kunnen zien? Klik dan op het symbool met de vier hoeken, hierna kun je de foto vergroot zien en bewerken. Met een simpele klik ga je weer terug naar het productoverzicht.

ZuruecksetzenReset: Je wilt jouw foto weer naar zijn origineel terugzetten? Klik dan op het „Terug“ pijl.

LoeschenVerwijderen: Je wilt de foto verwijderen? Klik dan op de prullenbak, hierna is jouw werkruimte weer leeg.

Je ziet gemakkelijk welke bewerkingsfuctie je geselecteerd hebt, het symbool veranderd dan van kleur (zwart ipv blauw) of je kunt dit controleren door de muis over de foto te bewegen in de editor.

Wil je de werkruimte iets groter en overzichtelijker hebben? Je kunt dan gemakkelijk de linkerkolom door middel van de knop verbergen en door middel van deze weer laten zien.

Hoe passend is dit artikel als antwoord op jouw vraag?

Star_not_active Star_not_active Star_not_active Star_not_active Star_not_active
Om dit artikel te beoordelen, log rechtsboven in met je Pixum-gebruikersgegevens.