Sideflip-hoesje voor de Huawei Nova 5T

Voorbeeldafbeelding: Product kan afwijken van foto

Jouw hoesje voor je Huawei Nova 5T:

Het spijt ons. Er is een probleem opgelopen bij de productconfiguratie. Probeer het later nog eens.

Productinformatie

Schermbescherming met de sideflip telefoonhoes van Pixum

De sideflip telefoonhoes van synthetisch leer, met praktische, interne credit card vakken. Mobiele telefoonmerken zijn er in talloze variaties, materialen en kleuren. Bovendien kan het display met extra folie of speciaal glas worden beschermd tegen krassen en stoten. Weet u welke de juiste bescherming geeft voor je smartphone?

Stijlvol uiterlijk en praktisch in het dagelijkse leven

Een sideflip telefoonhoes van Pixum biedt de perfecte combinatie van een robuuste telefoonhoes in fijn kunstleder met gelijktijdige bescherming voor het scherm. Je smartphone wordt beschermd aan de voor- en achterkant. De mobiele telefoonhoes wordt een de zijkant afgesloten door een magneet en biedt aan de binnenkant extra ruimte voor credit cards, visitekaartjes of foto's van je kinderen. De magneet gaat niet vanzelf los, bijvoorbeeld in de tas, maar kan gemakkelijk worden geopend met één hand. Hierdoor biedt de sideflip telefoonhoes voor een uitstekende bescherming, vooral voor de 5.1-inch Full HD-scherm van de Samsung Galaxy S6. Er zijn speciale openingen voor verder ongecompliceerd gebruik van de camera of de hoofdtelefoon-ingang.

Voldoende ruimte voor uw ideeën

Je kan niet alleen bij Pixum kiezen voor een van de vele ontwerpen, maar je kunt ook je eigen foto's gebruiken om je mobiele telefoonhoesje helemaal zelf aan te passen. Hier biedt de sideflip telefoonhoes twee keer zo veel ruimte voor je ontwerp als andere mobiele telefoonhoezen. Je gewenste motief is zowel voor als achter gedrukt op de mobiele telefoonhoes, waardoor het zichtbaar is vanuit elke hoek. Welk motief je kiest, is helemaal aan jou. Door middel van een hoogwaardig drukproces Pixum biedt uitzonderlijk briljante kleuren en scherpte aan je foto's. Tijdens het ontwerpproces bij Pixum krijg je, om te proberen, verschillende ontwerpen te zien. Zo vind je de perfecte telefoonhoes voor je smartphone.

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Klantenreviews
Bekijk ook eens de andere gsm hoesjes:

*incl. btw, excl. verzendkosten