Pixum Fotoboek

Hou bijzondere momenten voor altijd vast en geef de mooiste herinneringen cadeau in een Pixum Fotoboek! Gemakkelijk in de software, app of op de website.

Fotoboek maken in topkwaliteit: het Pixum Fotoboek

Nu snel en gemakkelijk jouw fotoboek maken in 9 verschillende formaten. Kies uit zes verschillende papiersoorten en meerdere soorten kaften en bindingen. Lees meer over onze verschillende fotoboek-formaten en opties of laat je inspireren door onze tips, workshops en klantenvoorbeelden! In een Pixum Fotoboek bundel je de mooiste momenten en herinneringen in topkwaliteit.

Pixum Babyboek voor ¤ 24,95

Baby's eerste fotoboekje: het nieuwe Pixum Babyboek! 22 bladzijden, ringband en dikke, kartonnen bladzijden. Door de afgeronde hoekjes is het boekje ook fijn veilig!

Pixum Kiekjesboek 15×15 voor ¤ 14,95

Ontdek het nieuwe Pixum Kiekjesboek: ons vierkante hardcover fotoboekje met 22 bladzijden. Perfect voor het bundelen van instagramfoto's en zo een verslag van een stedentripje of evenement te maken.

Papiersoorten en kaften

Papiersoorten voor jouw fotoboek

 • Premium papier zijdeglans - FSC®-gecertificeerd

  Pixum Fotoboek met premium papier zijdeglans

  Het hoogwaardige premium papier is uitermate stabiel. Het gramsgewicht van het papier verschilt per gekozen kaft: bij schrift is het gramsgewicht van premium papier zijdeglans 150 g/m², bij hardcover 200 g/m², bij linnen en kunstleder 250 g/m². Je foto's krijgen een zijdeglans uitstraling, waardoor het bekijken van je Pixum Fotoboek een echte belevenis wordt. De UV-bestendigheid van het premium papier garandeert je foto's bovendien een lange levensduur. Al onze premium papiersoorten zijn FSC®-gecertificeerd*.

  Lees hier meer over onze papiersoorten
 • Premium papier hoogglans - FSC®-gecertificeerd

  Pixum Fotoboek op premium papier hoogglans

  Je Fotoboek wordt op premium papier van hoogwaardige kwaliteit (200 g/m2) gedrukt en daarna van een speciale coating voorzien. Deze laminerings-look-a-like geeft het papier een luxe uitstraling. De kleuren krijgen een luxe glans voor de bijzondere gelegenheden. Je Pixum Fotoboek met hoogglans coating zal gedurende lange tijd eruitzien als nieuw omdat het papier door de coating extreem goed beschermd is tegen scheuren en ongevoelig voor vocht en vuil.

  Lees hier meer over onze papiersoorten
 • Premium papier extramat - FSC®-gecertificeerd

  Pixum Fotoboek met premium papier extramat

  Voor een bijzondere presentatie van je foto's in jouw Pixum Fotoboek, raden wij ons extramat premium papier aan. De hoogwaardige digitale afdrukken op premium papier (160g / m²). In combinatie met een matte hardcover, biedt het de perfecte setting voor je herinneringen. Tevens is het premium papier extramat goed geschikt om op te schrijven. Al onze premium papiersoorten zijn FSC®-gecertificeerd*.

  Lees hier meer over onze papiersoorten
 • Fotopapier zijdeglans - Platliggende binding

  Pixum Fotoboek met fotopapier zijdeglans

  De belichting op het zijdeglans fotopapier geeft je foto's een edele optiek en een hoge kleurenpracht. Het fotopapier is met 360 g/m² (2×180 g/m²) zeer stabiel en bijna ongevoelig voor vingerafdrukken. Ideaal als uniek cadeau of als herinnering aan de mooiste momenten. Het Pixum Fotoboek op fotopapier ontvang je automatisch met een speciale layflat-binding waardoor de bladzijdes helemaal plat openvallen.

  Lees hier meer over onze papiersoorten
 • Fotopapier hoogglans - Platliggende binding

  Pixum Fotoboek met fotopapier hoogglans

  Jouw Pixum Fotoboek wordt op hoogglans fotopapier van 360 g/m² (2x 180 g/m²) gedrukt. Je pagina's zien er net zo uit als fotoafdrukken op hoogglans papier. De briljante pagina's zijn dik en stabiel. Een ideaal cadeau voor familie en vrienden! Het Pixum Fotoboek met hoogglans fotopapier ontvang je met een extreem vlakke platliggende/layflat-binding

  Lees hier meer over onze papiersoorten
 • Fotopapier extramat - Platliggende binding

  Pixum Fotoboek met fotopapier extramat

  Voor een bijzondere presentatie van je foto's in jouw Pixum Fotoboek, raden wij ons extramat fotopapier aan. De hoogwaardige druk op fotopapier van 328 g/m² (2× 164 g/m²), worden versterkt met een speciale matte lak. Verkrijgbaar met lay-flat binding en hardcover, biedt het de perfecte setting voor je herinneringen.

  Lees hier meer over onze papiersoorten

Papierproefset van het Pixum Fotoboek

Ontdek onze exclusieve papierproefset voor het Pixum Fotoboek, om een indruk te krijgen van de kwaliteit en de uitstraling van onze papiersoorten.

Sinds 2013 FSC®-gecertificeerd

Duurzaamheid en milieubescherming zitten voor ons inbegrepen bij vertrouwen. Pixum Fotoboeken met premium papier zijn dan ook FSC®-gecertificeerd.

Onze verschillende kaften en bindingen

 • Hardcover met lijmbinding

  Hardcover met lijmbinding

  Onze hardcover met lijmbinding is in zeven formaten verkrijgbaar, en bestaat uit stevig karton wat opgeleukt kan worden met jouw foto's en teksten. Wanneer je een fotoboek met premium papier wilt bestellen is de hardcover met lijmbinding de perfecte keuze, dat resulteert in een stevig en duurzaam fotoboek.

 • Hardcover met platliggende binding

  Hardcover met platliggende binding

  De platliggende binding krijg je zodra je een fotoboek met fotopapier bestelt. Bij het maken van het fotoboek worden de pagina's in het midden plat gevouwen, waardoor ze extreem vlak over de rug liggen. Door deze platliggende binding kun je jouw foto's ideaal over twee pagina's verspreiden, zonder ook maar iets van je foto te verliezen in de vouw. Je kunt bij Pixum kiezen uit vijf verschillende formaten voor de hardcover fotoboeken met fotopapier en platliggende binding.

 • Softcover met lijmbinding

  Softcover met lijmbinding

  De softcover bestaat uit flexibel karton, dat je kan ombuigen. De duurzame voor- en achterkant kun je individueel ontwerpen met foto's en teksten.

  Dit Pixum Fotoboek wordt door middel van speciale lijm in elkaar gezet. Daarbij worden de losse bladzijdes aan de rug aan elkaar gelijmd.

 • Schrift met geniete kaft

  Schrift met geniete kaft

  Een Pixum Fotoboek met geniete cover is licht, handig en kun je zonder problemen meenemen. Je kunt de voor- en achterkant individueel ontwerpen. Je Pixum Fotoboek wordt aan de rug met twee nietjes met elkaar verbonden. Deze binding is simpel, snel en handig.

Zo bestel je een Pixum Fotoboek

Hoe maak je een fotoalbum?

Het enige wat je hoeft te doen, om bij Pixum een fotoalbum te maken, is de Vlaamse Pixum Fotowereld (onze fotoboek software) downloaden, die op onze downloadpagina gratis ter beschikking staat. Je kunt bij sommige fotoboeken er ook voor kiezen online het fotoalbum te maken met de Online-Designer. Met je smartphone of tablet kun je de gratis Pixum App downloaden. Daarna kun je meteen met het ontwerpen van je persoonlijk fotoalbum beginnen. Kies foto's uit die je in jouw individuele fotoboek wilt gebruiken en vul elke pagina met een onbeperkt aantal foto's. Je kunt ook teksten en commentaren toevoegen, zo krijgt je fotoalbum zijn eigen persoonlijkheid. Selecteer als laatste stap, het papier en cover en binnen een paar dagen ligt je eigen persoonlijk fotoboek op de mat.

Fotoboek maken: zo gaat dat bij Pixum

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online-Editor

  • Online opslag van projecten en foto's
  • Zonder download
 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Fotowereld Software

  • Grenzeloze ontwerpopties
  • Alle Pixum Fotoboeken beschikbaar
 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum App

  • Altijd en overal
  • Verbinding met clouds

  nu ook voor
  Android

Zo veelzijdig is het Pixum Fotoboek

We hebben een groot aanbod aan formaten, kaften, bindingen en papiersoorten voor jouw Pixum Fotoboek. Van het kleine pocketformaat mini tot het grootse XXL fotoboek.

Pixum Fotoboek mini (liggend)

 • liggend mini
 • Premium papier zijdeglans
 • Softcover
 • Lijmbinding
¤ 7,95

 incl. btw excl. verzendkosten

Nu ontwerpen

Pixum Fotoboek groot (staand)

 • staand groot
 • Premium papier zijdeglans
 • Hardcover
 • Lijmbinding
¤ 29,95

 incl. btw excl. verzendkosten

Nu ontwerpen

Pixum Fotoboek groot (liggend)

 • liggend groot
 • Premium papier hoogglans
 • Hardcover
 • Lijmbinding
¤ 34,95

 incl. btw excl. verzendkosten

Nu ontwerpen

Inspiratie

Pixum Fotoboek cadeaubox

Als je in de Pixum Fotowereld software jouw fotoboek ontwerpt, heb je in het winkelmandje de optie om een hoogwaardige cadeaubox voor jouw Pixum Fotoboek erbij te bestellen. Elegante bescherming voor jouw herinneringen.

Laat je inspireren door onze klantenvoorbeelden

Uniek vakantie-fotoboek uit Zuid-Afrika

In dit fotoboek van onze grote Safari-tour heb ik mijn leukste en mooiste dieren-opnames gecombineerd met vele kleine momenten. Ieder kiekje heeft zo zijn plaats. - Stefan

Natuur- en landschapsfoto's

Liggende fotoboeken zijn ideaal voor landschapsfoto's. Dit is een mooi voorbeeld hoe je foto's kunt gebruiken, om de straalkracht van natuuropnames te benadrukken. - Thomas

Klassieker: Baby-fotoboek

Een babyfotoboek is een prachtige herinnering voor de kleintjes als ze eenmaal groot zijn en voor ouders en grootouders om altijd terug te kunnen kijken. - Alexander

Zonnige bruiloft op Mallorca

Als bruiloft-fotograaf heb ik een liggend XXL Fotoboek gemaakt, om meerdere foto's in het groot naast elkaar te zetten. Zo kan je kleine verhaaltjes vertellen. - Markus

Mooier-wonen-boek in staand formaat

In dit XXL fotoboek heb ik mijn liefde voor stijlvolle inrichting en creatieve decoratie-ideeë gedocumenteerd. - Bianca
Uniek vakantie-fotoboek uit Zuid-Afrika
Natuur- en landschapsfoto's
Klassieker: Baby-fotoboek
Zonnige bruiloft op Mallorca
Mooier-wonen-boek in staand formaat

Creatieve ideeën

Een persoonlijke familiekroniek, creatieve kinderboeken, professionele bedrijfspresentatie of een luxe portfolio? Je kunt Pixum Fotoboeken voor elke gelegenheid maken!

Tips en trucs voor het ontwerpen van je fotoboek

Gratis webworkshop

Je wilt hulp en inspiratie bij het maken van je fotoboek? In onze gratis webworkshops leer je van een professional hoe je het meest uit je Pixum fotoproducten kunt halen.

Hoe kan ik mijn Pixum Fotoboek nabestellen?
Je kunt jouw Pixum Fotoboeken gemakkelijk delen en nabestellen! Afhankelijk van of je precies hetzelfde product nog een keer wilt bestellen of liever nog een paar veranderingen maakt (zoals bijvoorbeeld een fotootje vervangen), en hoe lang het geleden is dat je jouw boek besteld hebt, heb je verschillende opties. Meer over dit thema vind je  hier.
Sophie
Deel van het Pixum-team

Wat vinden onze klanten van hun Pixum Fotoboek?

Onze klanten hebben het Pixum Fotoboek met 4,7/5 sterren beoordeeld (Lees de meest recente beoordelingen hier). In totaal hebben meer dan 3.500 mensen online hun mening gegeven over onze fotoboeken. Daarbij wordt onze service en gebruiksvriendelijkheid altijd erg gewaardeerd! Bij ons staan de klant en onze waardering voor fotografie, op de eerste plek. Daarom bieden wij ook graag een 100% tevredenheidsgarantie op de Pixum Fotoboeken.

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Dit zeggen onze klanten over het Pixum Fotoboek:
Fotoboek maken als prachtig cadeau

Het maken van een Pixum Fotoboek is niet alleen leuk voor jezelf. Het is ook een prachtig cadeau! Zo kun je een trouwalbum cadeau doen, een aandenken aan een jubileum, een jaarverslag of bijvoorbeeld een boek vol met jeugdfoto's. Het Pixum Fotoboek kun je maken in drie formaten (staand, liggend en vierkant) en, afhankelijk van het formaat, in 9 verschillende groottes, met 5 verschillende papiersoorten! Dat allemaal in prijswinnende topkwaliteit.

Het ontwerpen en bestellen van je Pixum Fotoboeken kan direct in de online-editor, maar als je meer opties en gemak wilt kan dit ook in onze gratis fotoboek software of de Pixum App. In de software en app vind je ongelofelijk veel verschillende mogelijkheden voor het ontwerpen van je Pixum Fotoboek, waaronder het invoegen van een video of landkaartje, vele achtergronden en cliparts, en kaders voor je foto's. Zo kun je voor elke gelegenheid een prachtig fotoboek maken - voor jezelf of als cadeau.

Pixum Fotoboek - fotoalbum in prijswinnende kwaliteit

Wat vroeger nog met veel moeite en een hoop werk me de hand gemaakt moest worden, is nu heel eenvoudig met de computer te doen. Een fotoalbum maken is met de makkelijk te bedienen gratis fotoboek software van Pixum voor iedereen kinderspel. En het resultaat mag er zijn. Je digitale foto's worden in een hoogwaardig fotoalbum van Pixum een lust voor het oog.

We hebben voor onze service- en productkwaliteit vele prijzen gewonnen, waaronder van het Belgische tijdschrift Clickx (door de redactie en de lezers in een testpanel) en internationaal o.a. Connected, DIGIFOTO Pro en Starter, DigitalPHOTO, FOTOHITS, fotoMAGAZIN en de prestigieuze Duitse Stiftung Warentest. Klik hier voor een overzicht van recente awards en testresultaten.

Fotoboeken maken? Hoe gaat dat bij Pixum?

 1. Kies een bestelmanier: Software, App of Online-Editor
 2. Kies het fotoboek naar keuze
 3. Kies en upload je foto's
 4. Selecteer een lay-out en deel je foto's in
 5. Voeg eventueel tekst en cliparts toe
 6. Bestel je Pixum Fotoboek
 7. Klaar!

Jouw fotoboek maken bij Pixum, met talrijke ontwerpmogelijkheden

Bij het maken van je Pixum Fotoboek kun je kiezen uit tot wel 4 verschillende groottes, afhankelijk van het soort fotoboek. Zo kun je een liggend fotoboek maken in mini-formaat, dat al vanaf ¤ 7,95 te bestellen is, maar je kunt ook een XXL fotoboek maken van wel 38×29 cm. Daarbij heb je keuze uit wel vijf verschillende papiersoorten voor je fotoboek: fotopapier zijdeglans of hoogglans, met een platliggende binding, of een Pixum Fotoboek met premium papier in extramat, hoogglans of zijdeglans uitvoering.

Ook de Pixum Fotoboeken in staand en vierkant formaat kun je in verschillende formaten bestellen, waarvan bijvoorbeeld het kleine Pixum Fotoboek vierkant ook al vanaf ¤ 7,95 beschikbaar is.

De kaften en bindingen zijn meestal ook nog vrij te kiezen wanneer je een fotoboek maakt. Zo kun je kiezen voor de eenvoudige schriftkaft met nietbinding, maar ook voor softcover, hardcover, en zelfs fotoboeken met een kunstleren of linnen kaft. Elk Pixum Fotoboek met fotopapier zijdeglans of hoogglans wordt voorzien van een platliggende binding, waardoor er nagenoeg geen vouw tussen de linker- en de rechterpagina te zien is. Daardoor gaat er geen deel van je foto verloren, wat dus ideaal is voor bijvoorbeeld panoramafoto's, verspreid over twee bladzijdes.

Wil je nou een compleet overzicht van alle Pixum Fotoboeken? Dan kun je hier alle Pixum Fotoboeken in één oogopslag: Alle Pixum Fotoboeken.

Meer tonen » Minder tonen »