Je kortingscode luidt*:

34689897878886A

¤ 10 voordeel op je eerste fotoboek

Houd unieke herinneringen voor altijd vast. Laat je foto's stralen in een prachtig Pixum Fotoboek.

Naar het fotoboekoverzicht »

Pixum Fotowereld Software download nu starten

Pixum is prijswinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

 

Snelle levering

Jouw bestelling wordt snel geproduceerd, vervolgens goed verpakt en al binnen enkele dagen met de post geleverd.

Veilige betaling (SSL)

  • Creditcard
  • Achteraf betalen
  • Paypal
Betaal met een eenmalige machtiging, per acceptgiro of met jouw credit card

Pixum Fotoboek klein (vierkant)

Het kleine Pixum Fotoboek op premium papier. Praktisch om overal mee naartoe te nemen.

vanaf ¤ 7,95

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek klein

Pixum Fotoboek groot (staand)

Het Pixum Fotoboek A4 staand. Keuze uit vele covers en papiersoorten.

vanaf ¤ 15,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek groot

Pixum Fotoboek XXL (liggend)

het Pixum Fotoboek XXL liggend. T/m 154 pagina's ruimte voor al jouw lievelingsfoto's.

vanaf ¤ 59,99

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar het fotoboek XXL

Gratis online fotoalbums

Gratis online fotoalbum met 1 GB gratis opslagruimte. Foto's uploaden en deel ze met vrienden.

Gratis

incl. btw, excl. Verzendkosten

naar jouw online fotoalbum

Fotoboekje maken met Pixum

Gaat een goede vriend binnenkort op wereldreis? Of vertrekt die leuke collega naar een ander bedrijf? Gaat je broer emigreren naar Canada? Of wil je die ene persoon danken voor alle leuke momenten die jullie het afgelopen jaar samen hebben beleefd? Dat soort situaties roepen om een persoonlijk cadeau dat de ontvanger op een leuke wijze herinnert aan de dierbare gever.Fotoboek makenOrigineel cadeau-idee

Voortaan hoef je niet meer verlegen te zitten om een origineel cadeau-idee: Verras eens iemand met een fotoboekje! Elke ontvanger is blij met zo'n persoonlijke herinnering. Een fotoboek hoeft helemaal niet groot of duur te zijn. Bij Pixum kun je een schattig en handig fotoboekje in zakformaat ca. 28 x 21 cm) bestellen voor zeer schappelijke prijs!

Een fotoboekje is niet alleen leuk als geschenk. Het is ook een eigentijdse manier om op een reünie met uw schoolklas, oude vrienden of familie iets over uzelf te vertellen. Bundel bijvoorbeeld voor die schoolreünie wat foto's van uw bruiloft, de bouw van uw huis, uw kinderen en uw laatste vakantie.

Natuurlijk zijn er ook veel situaties waarin u in plaats van een fotoboekje in zakformaat liever kiest voor een groter fotoalbum. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Pixum kunt u namelijk kiezen uit fotoboeken in alle soorten en maten. Uw foto's worden hoogwaardig afgedrukt en we hebben verschillende designs die u kunnen helpen uw fotoalbum nog sprekender te maken.

Bij Pixum is er echter nog veel meer mogelijk met uw foto's. Laat uw mooiste of bijzonderste foto bijvoorbeeld eens afdrukken op een fotocanvas. Een eyecatcher in elke ruimte!

U kunt uw foto's bij Pixum ook op diverse gebruiksvoorwerpen laten afdrukken. Hiermee vereenzelvigt u het functionele met het aangename. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fotomok, een foto etui, een foto muismat of een foto t-shirt? Kijk op onze website voor alle originele foto ideeën!

Een fotoboekje van Pixum is een prachtige manier om jouw foto's tastbaar te maken. Onze klanten zijn het hier mee eens. Op consumentenportaal Trustpilot hebben 1884 klanten ons beoordeeld met een 8,6 van maximaal 10 . Een Pixum Fotoboek heb je al vanaf ¤ 7,95.

* De kortingscode is geldig t/m 28-02-2019 en geldt voor ¤ 10 voordeel op de productwaarde van de fotoboeken. De korting is exclusief verzendkosten volgens de prijslijst. De kortingscode geldt alleen voor nieuwe klanten en is eenmaal geldig per huishouden, bestelling en adres. Een combinatie van meerdere kortingscodes is niet mogelijk.