Babyfotoalbum maken bij Pixum

Wil je graag een baby fotoalbum laten afdrukken? Dan bent je bij Pixum aan het juiste adres. Pixum zorgt er samen met u voor dat uw album een prachtige herinnering wordt.

Fotoboek maken

Bij Pixum wordt jouw baby fotoalbum een juweeltje!

Babyfoto's zijn een hele waardevolle herinnering aan de vroegste jeugd. Babyalbums zijn een blijvende herinnering en worden vaak en graag tevoorschijn gehaald. Het is daarin goed om bij het maken van een baby fotoalbum op een aantal zaken te letten. Babyalbums worden waarschijnlijk vaker en intensiever bekenen dan veel andere boeken in je kast. Het laatste dat je zou willen in dat er pagina's uit het fotoalbumvallen! Het is daarom belangrijk om vooraf te letten dat de fotoservice waar je mee in zee gaat fotoboeken van duurzame kwaliteit levert.Fotoboek ontwerpen


Verder wil je dat je babyfoto's goed uit te verf komen. Je baby verdient natuurlijk geen vage, korrelige of beschadigde afdrukken in zijn fotoalbum! Last but not least is het design van je fotoboek van belang. Een mooi babyboekje is qua stijl uitnodigend. Het design moet echter niet alle aandacht opeisen. Bij Pixum bieden wij al jaren een goede service tegen een eerlijke prijs. Wij hebben keuze uit verschillende formaten voor jouw baby fotoalbum. Welk formaat je ook kiest, wij garanderen dat onze boeken professioneel gebonden zijn. De kwaliteit van de fotoafdrukken wordt deels bepaald door de resolutie en belichting van je foto en deels door de kwalitiet van het fotopapier waar de afbeeldingen op gedrukt worden.

Onze afdrukkwaliteit is, dankzij de geavanceerde printers en het hoogwaardige fotopapier, uitmuntend. En ook met de opmaak helpen wij graag: wij hebben voor je de keuze uit verschillende stijlen voor jouw fotoalbum. Kortom: een baby fotoalbum maken bij Pixum behalve eenvoudig ook een erg leuke en rendabele tijdsbesteding! Bij verschillende onafhankelijke tests is Pixum al het als nummer 1 uit de bus gekomen. Laat jouw baby hiervan meeprofiteren en begin vandaag nog met het maken van jouw fotoalbum!

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »