Klantenstemmen

Jouw mening telt!

Wij doen iedere dag ons best - speciaal voor jou. Lees hier, wat onze klanten van Pixum en onze producten vinden. Als Pixum-gebruiker kun je ons hier jouw persoonlijke mening over onze service mededelen. Wij horen het graag!

Geweldige kwaliteit foto album, zelfs met ingescande oude dia's en foto's. Ook de levering is sneller dan aangegeven. Ik bestel daarnaast al jaren tot volle tevredenheid foto's via jullie site, snel, mooi en goedkoop!

Amber, Harderwijk

Beste Pixum mensen,
Hierdoor wil ik jullie laten weten dat de 2e zending vandaag wel in goede orde is aangekomen.

Hulde en dank voor deze uitstekende goede service !!!
Met vriendelijke groet,

Hanneke Schiphorst, Den Haag

Eerste keer dat ik foto's via internet bij U bestelde, prachtige kwaliteit, supersnelle levering, U hebt er een klant bij.

Groetend,

Wil, Geleen

Waanzinnig, ik heb de foto's binnen en het is gelukkig goed gegaan!
Ik ben altijd zo blij met jullie snelle service, mijn complimenten hoor!
Dat mag ook zeker een keer gezegd worden he?
bedankt van een zeer tevreden klant !

Xandry, Malden

Goede dag,
Dit keer van mij geen klacht maar juist complimenten!!!
De afdruk van mijn mooie foto was subliem!! (ik had hem ter vergelijk ook bij Fuji print bestelt maar jullie afdruk was beter en mooier qua zowel kleur als scherpte!)
Ook was jullie verzendwijze beter en veiliger! zo ben ik heel blij met het plastic om de poster voor het de koker in gaat en ben ik ook nog eens blij met het extra stukje karton tegen het rollen om de koker!

Kortom mijn complimenten met een diepe buiging en petje af!

Vriendelijke groet,

Nico Ouwehand, Enkhuizen

Geacht Pixum-team
vandaag een bestelling foto's ontvangen met een begeleidend schrijven waarin u vraagt klachten te melden.

Nu ik doe dit graag.
Maar ik heb geen klachten
Ik ben bij elke bestelling weer zo tevreden over de afdrukken
Werkelijk prachtige foto's!!
Ik probeer ook wel andere bedrijven,
soms goedkopere
maar ook wel duurdere (winkels waar je ze zelf kunt op halen omdat je dan geen niet thuis briefjes hebt bij dikke enveloppen etc)

Maar uw afdrukken zijn echt het mooist!!!
Dat wilde ik u graag melden!!
groet

Annette van Erkel, Den Haag

Hallo Pixum team, Vandaag ons fotoboek ontvangen, supersnel! We zijn er meer dan dik tevreden over, het ziet er fantastisch uit, dank daarvoor!

Gerry K.

Ik heb geen vraag maar wel een GROOT compliment voor het boek dat u voor mij hebt gemaakt.

De reactie's waren en zijn nog steeds niet van de lucht en dat doet mij goed maar ik wil u zeker noemen als het gaat waar ik het boek heb laten maken en dat is bij u. Ik zal zeker in de toekomst vaker gebruik maken van uw aangeboden diensten, nogmaals heel hartelijk dank voor het SUPER MOOIE produkt.

Willem Visser, Urk

Ik heb een paar maanden terug een 250-300 afdrukken bij hun laten doen en ik ben tevreden over de afdrukken. De kleur en scherpte zijn volgens mij goed in orde.

Hartelijk bedankt!!!

Eva Huijs

Ik was altijd een fervent voorstander van analoge fotografie, en dan steevast met de combinatie Fuji-rolletje en Kodak Royal-papier. Digitale foto's vond ik altijd minder natuurgetrouw. De laatste tijd is echter de kwaliteit van afdrukken van analoge foto's bij de bekende centrales enorm gedaald; het was net alsof ik analoge foto's inleverde, maar digitale afdrukken kreeg.
Bij Pixum is het juist andersom: ik lever digitale foto's in, maar de afdrukken zijn zo haarscherp en de kleuren zo natuurgetrouw, dat het (voor mij) lijkt alsof het analoge foto's zijn. Dat komt doordat ze bij Pixum de foto's niet printen, maar projecteren op fotogevoelig papier. Dit is de beproefde methode met de vertrouwde kwaliteit van vroeger.

Marion Smit

Uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs. Handige software. Snelle levering!

Veronique Matthijsen

Ik bestel al jaren foto's via Pixum.
Ben erg tevreden!

Tanja Raalte

Hallo Pixum-Team!
Heb al ca. 500 foto's in verscheidene formaten laten drukken bij Pixum.
Zeer tevreden  :-)

J. Harteman

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Saskia Hoogte

Mijn ervaring met Pixum is buitengewoon goed. Snelle levering en goede kwaliteit, vooral die foto cadeaus zijn erg leuk!

René van der Veen

Ik wil touwens ook nog even kwijt dat ik wel heel tevreden ben over jullie eigen website, en hoe het bestellen van producten op de site gaat. Dat is nl. bij jullie erg makkelijk, bij sommige anderen moet je eerst allerlei dingen downloaden en installeren, dat vind ik echt gedoe. Dus complimenten voor jullie, en met dit antwoord van jullie ga ik dus zeker met volgende fotoproducten ook bij jullie bestellen!

Marleen de H.

Een foto van 30 x 90 op alu-dibond ontvangen van Pixum! Wat is dit super mooi! Super scherp en erg bijzonder om te zien. Een echte aanrader en weer eens wat anders dan dat canvas!

Arjen van Hoorn, Hellevoetsluis

Woensdagavond laat mijn foto's besteld, vrijdagochtend bezorgd... Wat een snelle levering van mijn bestelling in deze drukke tijd!!!TOP!

Rieneke van de Pol

Ik wil jullie even een compliment geven. Afgelopen dinsdag foto's besteld en nu al binnen! Kwaliteit is erg goed. Ik ben erg tevreden over jullie snelle en goede service. Tot een volgende keer!

Marjolein, Uden

Hoe tevreden bent u met Pixum? Uw mening telt! contact »

Geweldige kwaliteit foto album, zelfs met ingescande oude dia's en foto's. Ook de levering is sneller dan aangegeven. Ik bestel daarnaast al jaren tot volle tevredenheid foto's via jullie site, snel, mooi en goedkoop!

Amber, Harderwijk

Gisteren het mega-grote fotoalbum binnen gekregen. Iedereen was zeer enthousiast. Ziet er weer fantastisch uit! Levertijd was ook eerder dan verwacht en kwam goed uit, daar wij het vandaag cadeau wilde doen.

Heidi Assenberg, Rotterdam

Vandaag ons fotoboek ontvangen, supersnel!

Het fotoboek is net afgeleverd en ik wilde alleen maar even kwijt dat het er werkelijk FANTASTISCH uitziet! De kleuren en afdrukkwaliteit zijn geweldig; we zijn hier heel erg blij mee.

N.C. Arens, Apeldoorn

Hallo Pixum team,

Vandaag ons fotoboek ontvangen, supersnel!

We zijn er meer dan dik tevreden over, het ziet er fantastisch uit, dank daarvoor!

Gerry K.

Ik heb geen vraag maar wel een GROOT compliment voor het boek dat u voor mij hebt gemaakt.

De reactie's waren en zijn nog steeds niet van de lucht en dat doet mij goed maar ik wil u zeker noemen als het gaat waar ik het boek heb laten maken en dat is bij u. Ik zal zeker in de toekomst vaker gebruik maken van uw aangeboden diensten, nogmaals heel hartelijk dank voor het SUPER MOOIE produkt.

Willem Visser, Urk

Het fotoboek is afgelopen zaterdag bij ons binnen gekomen, en weer in de kwaliteit die jullie nastreven; de hoogste. En ook van dit album beleven wij zeer veel plezier. Wij vertellen dit ook in onze vriendenkring en hoen dat ook zij van jullie hoge kwaliteit mogen gaan genieten.

Ron Jansen, Arkel

Het fotoboek is perfect! ik ben zeer tevreden over jullie kwaliteit van zowel het product en jullie dienstverlening. De directe en complete service nu er iets is misgegaan getuigd van een bijzonder gevoel van klantgerichtheid. De communicatie via mail en telefoon was erg snel, to-the-point en doortastend, niets anders dan lof daarvoor. Kortom ik ben jullie dan ook zeer erkentelijk voor de creditering en zal een zeer trouwe klant blijven van Pixum!

Ronald Roos, Groningen

We hebben gisteren het fotoboek ontvangen en wil jullie toch even laten weten dat het prachtig is geworden. De kleuren, kwaliteit, het ziet er goed uit. Wat ik als zeer prettig heb ervaren is dat de bladzijdes niet zo dun zijn. Bij het maken van een ander boek van een andere firma vond ik het papier zo dun. Wilde ik toch even laten weten. Er word toch al genoeg geklaagd als iets niet goed is maar andersom is het ook belangrijk om het eens te melden als het wel goed is. We hebben voor het eerst een foto boek gemaakt bij pixum. De korting was aantrekkelijk, zeker voor de tijden van het jaar. We zijn er in ieder geval blij mee!

A. B., D.

Ik ben echt super tevreden! Zaterdag onze (schoon)ouders heel blij gemaakt met een fotoboek van Pixum! Wij hebben een weekend vakantie gehad met hun bij een vakantiepark bij de Veluwe, en wisten niet wat dat wij hun moesten geven om te bedanken. Ik heb toen een supermooi fotoboek gemaakt bij Pixum (echt een ideaal systeem trouwens!) waar onze (schoon)ouders echt heel blij mee zijn. Ook heeft Pixum vaak super aanbiedingen, en echt geweldig personeel! Ik kreeg een tegoedbon niet verzilverd, wat ik heel jammer vond. Ik kreeg de dag daarna meteen een e- mail van een medewerker die uitlegde dat ik de korting toch kon krijgen. Nadat ik deze e-mail beantwoord had, kreeg ik ook een e- mail van een andere medewerker die uitlegde dat ik de korting aan kon passen. Bij deze wil ik jullie echt bedanken! Pixum is echt een aanrader; zowel voor de leuke producten met superprijzen & superkwaliteit als voor de geweldige aanbiedingen, maar ook vooral voor 't fantastische personeel! Bedankt!

E. Berkers, Eindhoven

Vandaag heb ik mijn fotoboek ontvangen. Graag wou ik laten weten dat ik enorm blij ben met het resultaat.

Sandra Reyns, Mol-Postel

Wat vindt u? Laat het ons weten! Contact

 

Beste Pixum mensen,
Hierdoor wil ik jullie laten weten dat de 2e zending vandaag wel in goede orde is aangekomen.

Hulde en dank voor deze uitstekende goede service !!!
Met vriendelijke groet,

Hanneke Schiphorst, Den Haag

Beste Pixum,
Héél héél hartelijk bedankt voor jullie PRIMA SERVICE!!

Nadat ik mijn vraag over de tegoedboncode had gesteld, kreeg ik *de volgende dag al* een duidelijk en goed antwoord. Ook de afwikkeling van de toezegging is *GEWELDIG*. Ik wordt dagelijks op de hoogte gehouden van de stand van zaken en de factuur die ik zojuist kreeg is tot op de cent in overeenstemming met de toezegging. Bovendien is alles op een vriendelijke toon en in correct Nederlands gesteld. Kortom, ik *100% tevreden* over de door jullie geleverde service!
Hartelijke groet

Corry Dierdorp

Hartelijk dank voor het toesturen van de aangepaste bestelling. Deze service stel ik zeer op prijs en ik zal dan ook niet nalaten uw site aan te bevelen bij mijn vrienden en kennissen (wat ik overigens al uitgebreid deed).

G.S.

Wat een geweldige service is dit van PIXUM. Wij misten twee stukjes van een eerder geleverde puzzel. En wij kregen vandaag gewoon een nieuw exemplaar van u. Ik kan niet wachten om hem in elkaar te puzzelen. Ik had al een "like" gegeven op Facebook, maar ik wil u hierbij toch nog eens apart bedanken voor deze service. Ik ben weer helemaal blij (mijn dochter die de puzzel eerder kreeg ook natuurlijk) en blijf altijd klant bij jullie :)

Pieternell, Oosterhout

 

Wat vindt u? Laat het ons weten! Contact