Pixum - Daar steekt een sterk team achter!

Pixum is in 2000 in Keulen (Duitsland) opgericht door drie personen en heeft zich in enkele jaren tijd ontplooid tot één van de leiders in online-fotoservices in Europa.

Achter de schermen werkt een intelligent en gemotiveerd team aan dit grote succes:

Daniel Attallah (CEO / oprichter & zaakvoerder)

Geboren in 1963, kan terugblikken op een lange, succesvolle managementcarrière met zwaartepunt verkoop en marketing bij verschillende B2B en B2C hightecondernemingen en richtte in 2000 Pixum AG op. Sinds meer dan 10 jaar is zijn specialisatiegebied B2C internet-marketing. Als voorzitter van de bedrijfsleiding is hij verantwoordelijk voor de gebieden internationale marketing, business development, financiën en personeelsbeleid

Marc Rendel (CTO / Zaakvoerder)

Geboren in 1974, beschikt over jarenlange internationale ervaring op gebied van software-ontwikkeling en leiding over ontwikkelingsteams. Zijn carrière begon als software-ontwikkelaar in de financiële sector. Hier zette hij succesvol ondernemingskritische projecten om en bouwde parallel een eigen team op. Daarna legde hij zijn zwaartepunt op IT-management met focus op de gezamenlijke ontwikkeling van webapplicaties. Met behulp van de modernste ontwikkelingsmethoden zorgde hij in zijn volgende carrièrestap voor een volledig nieuwe uitrusting van een technologisch platform bij, in zijn markt, leidende E-commerce onderneming. Vandaag is hij verantwoordelijk voor de algemene IT en software-ontwikkeling bij Pixum en zorgt met zijn ervaringen voor een snel, robuust en innovatief WEB-platform.

 

Niet enkel ons aantal klanten is de laatste jaren samen met ons gegroeid - ook het Pixum-team wordt alsmaar groter. Ondertussen werken er bij Pixum meer dan 100 gemotiveerde medewerkers die er mede voor zorgen dat wij de beste keus zijn en blijven voor jouw digitale foto's!

Een team van online -en marketingspecialisten, IT vakmensen en grafische vormgevers werken in directe samenwerking met onze Pixum-klantendienst constant aan nieuwe ideeën, producten en andere optimalisaties, zodat jij met een bezoek aan Pixum altijd tevreden blijft.

 

Heeft u ideeën, wat wij volgens u nog beter kunnen doen?
Wij verheugen ons hier op uw reactie!

Zoekt u een uitdaging en staat u open voor de communicatie van morgen? Wordt dan lid van het steeds groeiende Pixum-team!

Hier vindt u onze actuele vacatures.